Av Øystein

Til dagens kamp stilte vi et relativt sterkt mannskap. Selv om det ikke var mange fra a-stallen var de b-spillerne som stilte i dag av den stabile sorten.

Kampen var jevnspilt fra start, men Loke var de som var flest gang frempå. I veldig mange av situasjonene løper begge lagene i offside og de store sjansene uteblir. Til pause står dermed 0-0. Vi hadde sjanser ved Roars skudd etter corner og et par sjanser signert Ole Johan og Hans Christian.

I andre omgang er det Loke som vil mest. De er det beste laget som har spilt mot SIK2 på Skjervøy i år, og det er fortjent at de går opp til 0-3 før vi reduserer til 1-3 etter et direkte frispark. Jørgen redder på 0-3 et feil idømt straffespark. Det første i hans lange keeperkarriere! Det går med andre ord veien for Jørgens del. Vårt flotte frispark scores av undertegnede:)

Resultatet betyr at vi kan glemme opprykk med b-laget. På lørdag kommer TIL3 og da er vi nok sugne på seier. Loke var også sugen på at vi skulle vinne den kampen for da har de muligheten på opprykket. I dag holdt i allefall gjestene fra Tromsø 4.divisjonsnivå!!!