Av Øystein

Etter en svært oppløftende start på vinterserien ble vi satt skikkelig på plass av Hålogalandslaget Grovfjord. Når dommer Roger Holmen blåste for full tid hadde vi fått hele 7-sju(!) baklengs.

Det startet ikke bra. Grovfjord gikk rett i angrep, fikk corner og scorte. Ikke lenge etterpå var de igjen frempå og økte til 2-0 og 3-0. Etter en halv time begynner vi å skape noe som er nevneverdig. En ti minutter lang periode med godt spill fra oss resulterer i mål av Ronny Olsen. Målet kom etter dødball. Da kunne det se ut som om vi skulle spille oss inn i kampen. Det skjer ikke, derimot scorer Grovfjord to mål til før pause og stillingen etter halv tid er 5-1!!!

Denne omgangen er noe vi kan ta lærdom av, for her manglet det meste. Aggresivitet, samhandling, kommunikasjon, guts... Ingen av disse faktorene var tilstede. Ronny måtte også ut etter halv tid pga sykdom.

Andre omgang starter som første. Etter en corner blir vi kontret i senk og vi lager straffe. Grovfjord øker til 6-1. Denne omgangen er av helt annen karakter enn den første. Vi er mye mer på høyde med motstanderen og med bedre uttelling hadde vi kunne pyntet betraktelig på resultatet. Grovfjord scorer sitt syvende og siste mål før vi reduserer to ganger, med Kim-Fredrik og Michael. Vi klarer altså uavgjort i andre omgang, men denne omgangen burde vi vunnet.

Ute denne gangen var Pål og Øystein med sykdom, Odd-Arne har pådratt seg en ankelskade som vil sitte i ei stund og Asgeir sto over. Svenn var tilbake etter sin penicillinkur.

Og en litt morsom sak: Bård-Thomas Østvang gjorde comeback for SIK med å spille de siste 10-12 minuttene. Siden vi ble rammet av sykdom natta før kamp, stilte unge Østvang sporty opp for moderklubben. Bård-Thomas spilte sin foreløpig siste sesong under Bjørn Pedersen i 2001, da i 2.divisjon.

Andreas; Lennart, Ronny, Roar, Tore; Daniel, Håkon, Kim-F; Michael, Reidar, Magnus