Dagens hengekamp mot Bardu endte 1-1 etter mål av Roger Bjørvik etter 12 minutter og av Kjetil Jensen etter 85 Minutter.

Som sist kamp spiller vi en kjempegod førsteomgang. På en våt og regntung bane var vi det desidert mest velspillende laget på kunstgresset. Bardu er kjent for å være et spillende lag, men i første omgangen gjorde de relativt enkle feil med ballen og vi førte kampen. Målet til Roger kom etter innlegg fra Stanga. Stanga satte fart og slo på tvers til Roger som putta på åpent mål. Denne omgangen hadde Kim-Fredrik, Øystein og Michael store og til dels enorme sjanser og 3-4 mål burde vært scoret.

Bardu tok over banespillet fra start i andre omgang. Forsvarsspillet var strålende i første omgang og vår firer fortsatte med trygt spill i andre omgang - dermed kom ikke gjestene til de store sjansene. Vi klarte å ri av stormen og kampen gikk mot slutten. Det virket som om kampen skulle død ut når andre omgang gikk mot 35 minutter.

På en serie dødballer scorer Bardu direkte på corner med Kjetil Jensen. Det var da fem minutter igjen av kampen og vi gikk inn for å vinne kampen. Vi kommer til flere dødballer og halvsjanser men ingen flere mål scores og kampen ender uavgjort. Et helt greit resultat som likevel Bardu kan være mest fornøyd med, med utgangspunkt i antall store sjanser.

Kan nevnes at Roger hadde en "Bjørvik-spesial" på stillingen 1-0. At ikke dommer dømmer mål på corneren som heades ut av en Bardu-spiller, er kontroversielt. Dommertrioen med Kenneth Daleng i spissen gjorde en meget god kamp på Setermoen.