Av Øystein

Skjervøy har ikke slått naborival Lyngen/Karnes på fire år. Foran dagens serieoppgjør på Skjervøy hadde vi et håp om å ta skalpen til serietoer'n. Trener Bjørn Nilsen var nøktern før kampen, men hadde god tru etter ei god treningsuke.

Kun få minutter var gått da Roger ble spilt igjennom på sin venstre kant. Han dro av L/K's back Jens-Georg Løvland, og satte ballen pent mellom beina på keeper med høyra(!).

Etter ti minutter presenterer dagens mann, Reidar Waage seg. Han slet seg fri fra L/K's store stoppere og distanserte dem med sitt rykk. Avslutninga er det klasse over; han chipper den over keeper og i lengste hjørne. 2-0!

Halvveis i første omgang er samme Waage på rett sted igjen. Etter solid kriging i boksen får han foten på ballen og scorer. 3-0!

4-0 kommer etter innlegg fra venstre. Roger slår hardt foran mål der Reidar har slitt seg fri og setter ballen i mål. EKTE HAT-TRICK!!!! Dette blir også pauseresultat.

Etter en sånn oppvisning av en første omgang er det spennende å se om kvaliteteten opprettholdes etter pausen. I dag gjør den det!! Vi starter andre omgang som første: Vi går frem og scorer!! Nok en gang er det venstrekanten Roger Bjørvik som regisserer. Hans harde innlegg blir ekspedert delvis av en L/K-spiller og Svenn. Vi krediterer Svenn for sitt sterke løp! 5-0!

10 minutter uti omgangen er Reidar nok en gang til stede og gir alle L/K-spillerne en rynke hver. Med sitt fjerde mål for dagen fører han oss opp i 6-0.

Punktum for dagen setter Michael. Han blir frispilt og sprinter i fra forsvaret. På ydmykende vis finter han L/K's ellers kvikke keeper Jørgen Vik på ræva og setter ballen i det tomme målet.

Skåret i gleden kommer etter 15-20 minutter av andre omgang. L/K-stopper Stian Amundsgård mister hodet og meier ned Reidar bakfra. Reidar blir kjørt rett på helsesenteret for å sjekke ankelen. Selv sa han at det virket som en solid trøkk, og ikke noe brudd. Han hadde litt bevegelighet i venstre ankel i det han ble fraktet fra stadion. Samme Amundsgård hadde ei horribel takling på Reidar i første omgang, som han mottok gult kort før. Fargen var allerede da orange, men hans andre takling kvalifiserte til direkte rødt. Ei takling han selv neppe er stolt av i ettertid.

Dermed ble det store kontraster for dagens mann på stadion. Fra å briljere og score 4 mål, til å dra på sjekk med ankelen.

Siste halvpart av andre omgang ble ført av oss, men naturlig nok er konsentrasjonen og presisjonen ikke god nok til å score flere mål.

I dagens runde gikk FK Senja på en smell. De tapte mot Ishavsbyen og dermed kan vi kapre 4.plassen med seier hjemme mot Senjaværingene neste helg.

Benyttede spillere: Andreas; Lennart, Håkon, Ronny, Pål; Odd-Arne, Morten, Svenn; Michael, Reidar, Roger.

Innbyttere: Magnus for Reidar, Daniel for Morten, Asgeir for Odd-Arne

Alle Fotografier: Gunnar Pettersen.