'
Dagens utsatte kamp mot Nordkjosbotn ble ytterligere utsatt en halv time, da deres spillere var forsinket. Oppladningen til kampen, med å sitte på vent i garderoben, var ikke optimal.

Oppladningen får ta noe av skylda for manglende entusiasme fra start. I en kamp der vi kunne høvla over motstanderen, gir vi gjestene unødvendig mye ballbeholdning. Med litt flaks kunne de også ha fått et mål før pause! Vi har ballen mye fra start og tidvis går ballen fint mellom våre gutter. Spesielt Chuks gjør enkle og gode valg i første omgang, og når han velger litt mer avanserte løsninger lykkes han ofte med god presisjon i pasningsspillet. De gangene vi mister ballen blir den manglende spruten synlig; vi kunne vunnet ballen mye raskere tilbake i denne kampen om vi var på stasjon!

Rares gjør at vi får en fin start da han setter inn en tidlig 1-0 scoring. Vi får ikke flere mål før pause!

Etter pause løsner det litt. Vi har større balltempo og intensiteten høyner hos våre spillere. Etter hvert gir det utslag i mål. Chuks øker til 2-0 med et hodestøt. Truls scorer 3-0 på straffe. Chuks setter inn 4-0 med et vakkert frispark. Ronny chipper inn 5-0 på fint vis. Så avslutter innbytter Steffen Larsen med å sette inn sitt første mål på a-laget. Scoringen er av det enkle slaget, men han får belønning for et helhjertet løp da han bredsider ballen i åpent mål.

Vi mønstret full tropp til dagens kamp, og det er kamp om alle plassene på laget når vi nå såvidt har startet høstsesongen. Om alle guttene er sugne på å vise seg fremover, og villige til å krige om spilletid gjennom gode treninger og oppofrende kampprestasjoner, så blir vi ikke enkle å ha med å gjøre utover høsten!

Joachim Johnsen; Hans-Chr. Larsen, Ronny Olsen, Magnus Steien Henriksen, Anders Nilsen; Chuks, Erlend Pedersen, Øyvind Thomassen; Truls Johansen, Johan Anders Logje, Rares Sancira.

Ørjan Skallebø, Steve Thomassen, Nils Michalsen, Espen Larsen, Christer Eriksen, Steffen Larsen

*Neste kamp er allerede mandag mot TUIL 2 borte.