Vi nådde knapt å komme i gang før TIL's samspilte og fotrappe juniorer hadde spilt seg gjennom våre 10 utespillere. Jensen fikk lite hjelp av sine medspillere og måtte plukke ut hele 5 baller ut av eget mål før pause. Det var virkelig helsvart! Vi skapte ikke en kvalifisert sjanse på de første 45 minuttene.

Etter pause sto vi bedre sammen, og klarte å bruke ballen i større grad enn i første. Håkon som spilte sin første omgang siden kneoperasjonen i fjor vår var kanskje SIK's beste etter innhoppet i pausen. Som spiss klarte han å holde på ballen og hjelpe laget til å etablere seg høyere i banen. Nettopp Håkon dro av en mann og satte fart i feltet og skaffet oss straffe, etter ei hekting av en TIL-spiller. Stanga var sikker fra 11-meteren.Richard gjorde også et godt innhopp og smittet laget med sin ro.

TIL2 fikk et overgangsmål i andre omgang, og kampen endte dermed 6-1 til Tromsølaget.

Som et gledelig moment denne 1.februar-søndagen: Ruben Kristiansen signerte ny 3-årskontrakt med SIK(bildet fra forrige gang han signerte for SIK). Hans-Christian gratuleres med sine første minutter for a-laget til SIK!