Av Nils-Arne

Årets første seriekamp mot Lyngen/Karnes gikk ikke den veien de vell 30 fremmøtte tilstuerene hadde håpet på!
Lyngen/Karnes vant den spennende seriepremieren 3-2. Og trenerteamet Jim-Harald Thomassen og Dagfinn Torleif Thomassen måtte innse at årets første tap var et faktum.

Kampen startet dødt og ingen av lagene klarte å spille seg til noe sjanser, men etter 10 minutter får Lyngen en sjanse ut av ingenting, Rikhard feilberegner og ballen spretter over han, der Eivind får en tå på ballen men tilbakespillet blir for slapt og en av Lyngens spisser rykker fra og triller inn 1 - 0.

Etter dette tok Skjervøy seg mer i sammen og fikk trillet ballen litt mer i lage! Etter 20 min spill går Kato "Kringla" opp og vinner en duell, hedder den videre til Ørjan, som tar den med seg og springer i fra dagens tregeste back og skårer! Fortjent!! og en fin prestasjon av Ørjan! 1-1

Kampen styres mer og mer av Skjervøy og dem er faktisk et hakk bedre en Lyngen periodevis. Etter mye att å frem på midten, får Ørjan med seg ballen, og skårer 2-1, Fortjent ledelse!!

Andre omgang starter med at Lyngen presser, og er ved flere anledninger heilt aleine med Eirik, men Eirik står godt og holder Skjervøy inne i kampen!! Kampen går til å bli mer å mer gjevnspilt, men plutselig er en av Lyngens kjappe spiss frempå igjen og Christer har ingen annet valg en å felle han! dagens kampleder, Jonny Olsen er aldri i tvil, å sender Christer rett i dusjen! Etter at Christer har fått en tidlig dusj jager Lyngen utligning og balanse i regnskapet, og de får betalt for innsatsen! 2-2

I siste spilleminutt kommer en av Lyngens raske spisser igjen, springer fra forsvarsrekka og kriger inn 3-2.