På en strålende høstdag gjestet Salangen vår stadig gulere øy, og etter en fin kamp mot reisa var vi fulle av selvtillit. En viss lyst til å revansjere den begredelige bortekampen på Idrettsheia i sommer var tilstede og at SIF's trener tidligere i uka uttalte at han ønsket å ta skalpen vår dempet ikke vår glød!

Etter å ha gått rett i angrep og tilrevet oss det første initiativet i kampen var det gjestene som gikk opp i 1-0. I blant mye folk i boksen vår fikk en SIF-spiller avsluttet. Martin var etter det velplasserte skuddet, men klarte ikke å forhindre scoring.

Etter dette fortsatte vi å angripe, og etter flott forarbeid av Morten fikk Stanga satt ballen i målet fra skrå vinkel. Stanga er tryggere jo mindre vinkel han har til målet, 1-1! Resultatet holdt seg til pause.

Om vi hadde mange sjanser i første omgang, så hadde vi dobbelt så mange i andre. Michael, Øystein og Morten hadde alle store sjanser som ikke ville i mål innledningsvis i omgangen. Da vi fikk frispark på 20 meter fikk vi se eleganse fra "Mennesket". Etter en diskusjon med Svenn, som også hadde lyst å skyte, sa Lennart klart i fra at "Denne er min! Du skyter fra lengre hold". Med silkefoten skrudde han ballen til venstre for keeper. Fabelaktig og 2-1!

Også Morten skrev seg på scoringslista. "Mulla" var en stadig trussel for Salangen-forsvaret og scoringen var en praktfull avslutning. I steget klinket han ballen i stolperota fra 14 meter, 3-1!

Kampen ble aldri punktert ettersom vi var ineffetive, men vi har vært trygge defensivt de siste kampene og gjestene fra Salangen kom aldri til de virkelig store sjansene. Kampen ebbet ut og endte 3-1.

Nå venter L/K borte. En kamp alle gleder seg til. Det er mulig at vi setter opp buss fra Lyngseidet til Polleidet. Vi håper derfor at mange SIK-patrioter kjører til Olderdalen og tar ferga over. Det vil komme informasjon i løpet av uka.

Martin J; Lennart W, Øyvind P, Ronny O, Richard D; Svenn J, Ruben K, Espen L, Michael S, Øystein S, Morten N.

Truls J for Øystein og Ørjan L for Svenn.