Etter et par ukers stillhet så er SIK-nett tilbake. For de som lurer på hvorfor vi ikke har oppdatert siden, så finnes forklaringen på forumet.

Skal beskrive de to kampene som ble spilt 2. og 3.februar.

SIK-TIL:

TIL stilte i denne kampen med juniorene som til daglig spiller i 2.divisjon, og var ikke representert med noen a-spillere. De ballsikre ungguttene fra Tromsø er ingen enkel motstander, og viste seg å være et effektivt lag i denne kampen. Selv om vi kom best i gang var det på TIL's første angrep det første målet kom. Etter et innlegg fra deres høyre side ble ballen headet i krysset fra 12 meter.

Vi fortsatte å jage og fikk uttelling på en dødball. Håkon svingte en corner innover med sin høyrefot, og Ronny kom til avslutning. Headinga ble reddet på streken og returen satte Øystein i mål, 1-1.

Senere i kampen skaper vi nok en gang en stor sjanse etter corner fra Håkon. Øystein kommer høyest og header i tverrliggeren. Da han jager returen blir han dyttet i ryggen og dommer blåser straffe. Øyvind var sikker mot Mjølner men TIL's keeper redder straffen.

Mot slutten klarer vi ikke helt å opprettholde trøkket og TIL tar over. Siste del av kampen scorer de to mål og vinner kampen 3-1. Kampen var jevnspilt og vi viste tidvis godt spill.


SIK-Skånland OIF:

Mot Hålogalandslaget Skånland var vi innstilte på å trille ball og gå for vinterens første seier. Fra start hadde vi ballen mest og trilte den fint i bakre firer. De få gangene SOIF er på visitt er vi trygge bakover og det blir ikke skapt farlige sjanser på oss. Skånland tar ledelsen i kampen, men vi utligner senere etter pent spill. Tore har satt fart og slår til Svenn som frispiller Øystein som setter ballen i mål alene med keeper.

Nok en gang viser vi oss som et giftig dødballag da Ruben svinger en corner som Øystein stusser fra første stolpe. Ballen reddes på streken på bakre stolpe. Returen rager Svenn høyest på og han skaller inn ledermålet, 2-1.

Vi kontrollerer stort sett hele denne kampen og er trygge med ball. At vi slipper inn to billige mål på slutten får vi overse, for bak resultatet har vi levert en positiv kamp i tråd med vårt ønske om å bruke ballen på en mer konstruktiv måte - enten vi skal angripe eller hvile med ballen i laget.

Benyttede spillere denne helga:

Andreas Jensen, Martin Johansen, Jørgen Pedersen, Pål Skallebø, Ronny Olsen, Øyvind Pedersen, Lennart Waage, Kim-Fredrik Johansen, Håkon Waage, Svenn Johansen, Øystein Skallebø, Øyvind Nilsen, Tore Skallebø, Ruben Kristiansen, Ørjan Larsen, Jostein Pedersen, Steinar Bakke, Bjørn-Arne Liland, Truls Johansen.

Jostein, Truls og Bjørn-Arne debuterte for SIK a-laget!