SIK-nett oppdaterer leserne!

Som nevnt tidligere blir det en lang dag med futsal på Skjervøy, lørdag den 4. desember.

Men det er også viktig å få frem at de øvrige futsalrundene vil bli spilt i Tromsø. Vi oppfordrer folk til å støtte opp idretten ved å vise sitt åsyn på tribunen m.m. De resterende lagene har mange spennende spillere å by på (se neste artikkel), som garantert vil krydre kampene.

Mobilisering

Etter en sesong med nedrykk på fotballbanen, gleder vi oss enormt til å starte futsalsesongen. Dette er en ypperlig mulighet til å øke interessen på Skjervøy. En kan derfor anse dette som en del av mobiliseringsprosessen som er satt i gang fra SIK sin side. Heldigvis for oss, er Skjervøy en plass som er lett antennelig når det kommer til å vise engasjement. Undertegnede deltok på Nilut cup forrige helg. I finalen var hallen fullsatt, og jeg fikk som spiller mer eller mindre flashback fra Skjervøy Idrettshall - det var magisk stemning. Både barn og voksne heiet på et ungdommelig vis! I ettertid tror jeg både spillere og de som var på tribunen hadde en fortreffelig helg. Idrettshallen på Skjervøy er på samme måte et sterkt samlingspunkt for idrettsglade personer.

Nærmere om helgen på Skjervøy

I tillegg til dommere, kretsansvarlige og andre interesserte, vil det komme åtte futsalklubber til Skjervøy. Det vil si at man kan forvente ca 100 tilreisende personer - noe som både hotellet, hurtigruten, kommunen og SIK vil nyte godt av økonomisk. Skjervøy IK Futsal (som er uten sponsor), setter derfor ekstra stor pris på dette arrangementet.

Annet stoff

Gå inn på Nordpolen FF sin hjemmeside og sjekk hvordan utfallet på årets sesong er tippet.

Den som er bruker av Facebook, kan også melde seg inn i gruppen til Skjervøy Futsal. Vi kan by på bilder og etter hvert annen spennende informasjon.