Skjervøys nye signering Frederic Kvamme har trent med Skjervøy i noen uker nå, og kommer etter alt å dømme til å få sin første kamp i den blå/hvite drakten mot BOIF i Grand Cup om ei drøy uke. Så langt har han bare lovord å fortelle om Nord-Troms' ledende fotballag. - Jeg er blitt tatt godt i mot av spillerne og trives godt i spillergruppa. Mange av spillerne holder et høyt nivå.

Den tidligere FF Lillehammer-spilleren, som selv mener han har et lite stykke å gå på i forhold til toppformen, trives best offensivt på banen. - Jeg foretrekker selv å spille i en offensiv midtbanerolle eller som hengende spiss, sier Kvamme, før han noe lattermildt fortsetter: - Så lenge jeg ikke får altfor mye defensivt ansvar, så skal jeg nok klare å prestere bra.

Den begavede teknikeren er offensiv med tanke på fotballsesongen 2010 for SIK's del. - Jeg håper og tror at Skjervøy kommer til å kjempe blant de tre beste lagene i år, selv om det viktigste selvsagt blir å unngå nedrykk, mener Kvamme, vel vitende om at rekordmange lag i år kommer til å bli eliminert fra divisjonen.

Om egne ambisjoner er han mer beskjeden. - Jeg har selvfølgelig lyst til å være med å bidra på positivt vis for laget og satser på å få mest mulig spilletid. En fast plass på laget er vel for meg personlig et naturlig mål.

SIK-nett kunne selvsagt ikke la være å spørre lysluggen om han hadde noen som helst aning på hvor hans nye hjemmebane faktisk ligger. - Jeg har faktisk vært på Skjervøy i vinter, i anledning futsalrunden som ble arrangert der. Men må samtidig være så ærlig og innrømme at jeg stort sett sov hele bussturen, avslutter den single studenten, som forhåpentligvis vil gi Skjervøys fotballpublikum masse å glede seg over i den kommende sesongen.