-
Av Øystein

Dagen før seriestart ble det utført en hel del dugnad av a-lagsgutta og støtteapparatet rundt laget. I løpet av en time på ettermiddagen kom det såpass med snø at banen ble lagt hvit. Dette medførte at spillerne måtte skufle vekk snøen mens øvrig støtteapparat skrudde opp arenareklame o.l.

Etter dugnad kunne guttan trene litt formasjon og ha nyttig samtaling i klubbhuset.

Trykking av drakter og overtrekk ble utført av spillere. Kim Fredrik, Håkon og Øystein fikk benytte trykkemaskinen til Redskapsbua og trykket klær til langt på fredags kveld før alt var i boks. Med litt besøk innom fra andre spillere ble dette en sosial happening der man fikk flirt litt sammen. Som bildet viser har trioen full kontroll på trykkeriet.

Til kampen i morgen er klubben alle klare, med unntaket av Odd-Arne som har slitt med skader siden januar. På samlingen i dag var humøret kommet tilbake etter cup-exiten og alle virket klare til å prestere. Det er pr i dag svært sterk konkurranse om flere plasser på laget. Dette er et luksusproblem for trenerne, men også slik det skal være om man ønsker å følge opp de ambisjonene og målene som er satt.

Blir i alle fall godt å komme i gang med serien og ikke minst å spille kamper for hjemmepublikum igjen.

Vel møtt!!