Sørøy Glimts Andreas Børvik (26) spår en tett kamp, uten at han vet alt for mye om Skjervøy.
-Jeg har ikke sett de i kamp denne vinteren, men har registrert at laget har mistet en del sentrale spillere, noe som selvfølgelig taler til vår fordel.

Den hurtige driblefanten er selv usikker foran lørdagens kvalifiseringsrunde i NM-cupen.
- Det har vært frustrerende å være skadet så lenge som jeg har vært, men håper at jeg blir spilleklar til lørdag. Da vil ihvertfall SIK få kjørt seg, sier Børvik med et illevarslende glis om munnen.

Laget, som tidligere ble trent av Skjervøylegenden Roar Skallebø, ankommer Tromsø med fjorårstoppscoreren i 3. Divisjon avdeling Finnmark, Tor Viggo Olsen. - Han er en målgarantist som kan score mål utifra ingenting. Til tross for at han har passert 40 år vet han fortsatt hvor målet står. En ringrev, advarer lagkameraten.

Børvik, som i tillegg til fotballen, også er viden kjent for sine mange ordspill, tror på en krig på Alfheim. - Vi er et hardtarbeidende lag i utgangspunktet og liker å variere spillemønsteret. På vårt beste kan vi spille både attraktiv og sexy fotball. Det laget som har best innstilling kommer nok til å gå seirende ut av oppgjøret, spår ordspillkongen, før han drister seg til å spå et resultat også: - Vi vinner krigen 3-2.

SIK-nett ønsker begge lagene lykke til
(Selv om alle vi som følger de blå/hvite håper på at Ronny Olsen & co klarer å mure igjen for trusselen fra Sørøya.)