God stemning

Etter en lang lørdag med mange kamper, kan en «skru tebake tia» med positive tanker.

Alt i alt ble arrangementet av det vellykkede slaget. Dette er takke være alle som viste ansiktet sitt i idrettshallen. Da Skjervøy Futsal spilte kampene sine, var det en magisk stemning i hallen, alá romjulsturneringen. Når man opplever slike øyeblikk, kan en ikke gjøre annet enn å smile.

I tillegg virket det som om alle lagene som hadde funnet veien til hallen også var fornøyde.

Sportslig gikk det ok for Skjervøy Futsal. Det vil si seks poeng på tre kamper. Etter en klar seier mot TLIL, gikk vi på en stjernesmell mot Berserk. Til slutt beseiret vi et SIK-preget Skognes.

Skjervøy Futsal-TLIL

Mot lærerstudentene spilte vi tidvis en meget fin futsal. Vi var solide bakover, mens vi angrep hurtig med ett og to touch-spill. Stillingen ble til slutt 8-3.

Målscorere: Reidar 2, Øyvind 2, Stian, Vidar, Lennart og Michael.

Berserk- Skjervøy Futsal

Reidar scoret to kjappe mål tidlig i 1. omgang. Vi spilte videre jevnt i noen minutter før motstanderne tok fullstendig over. De ga oss en leksjon i hvordan en skal spille effektiv og nådeløs futsal. Først utlignet gjestene, deretter kjørte de over oss. Vi begynte å stresse, og ble liggende for høyt slik at Berserk fikk mye rom å boltre seg i. Ruben Kristiansen herjet i perioder med et utaktisk vertskap. Resultatet ble til slutt 9-2 til Berserk.

Klok av skade kan en knytte lærdom til følgende forhold: For det første må en etter en slik ledelse spille mer kynisk. For det andre må man tenke mer konstruktivt i henhold til hvor høyt man skal presse. For det tredje må en holde seg til planen uansett hva stillingen er. En slik kamp gir tydelige signaler på hvor stor forskjell det er på futsal kontra fotball.

SIK- Skognes

Dette ble et underholdende oppgjør sett fra vår side. Fra gjestenes side var det mer eller mindre begredelig. Det er ikke lett å møte et revansjesugent skjervøymannskap når man har få innbyttere.

Skognes var besatt av flere skjervøyspillere. Både Truls Johansen, Ørjan Larsen, Morten Isaksen og John K. Strøm bidro for laget fra Sjursnes. Lørdagens siste kamp endte til slutt 18-3.

Om man skal applaudere egne spillere eller vise sympati for Skognes, er uvisst. Uansett er vi takknemlige for at de kom til Skjervøy med et redusert mannskap. For i realiteten var de uten både innbytter og keeper.

Målscorere: Øyvnind 6, Reidar 4, Bjørn 2, Morten N, Stian, Vidar, Eirik, Lennart og Melo

Det rettes en spesiell takk til de frivillige som stilte opp i cafén, sekretariatet, «billettluken» og til Troms Fotballkrets.

Dagens...

Dagens målkonge: Reidar Waage og Øyvind N, åtte mål hver.

Dagens assistkonger: Stian Kristoffersen og Lennart Waage

Dagens mål: Eirik Danielsen. Han klistret ballen nede i venstrehjørnet på et frispark fra tolv meter.

PS! Skjervøy Futsal ligger på andreplass med femten poeng.