Guttelaget_SIKaaa_j_428149c_550x309

3x Thomassen

Motstander i den første kampen var Søndre Land. Alle Skjervøys mål kom i første omgang og til pause var stillingen 4-0. Øyvind Thomassen scoret det første målet fra frispark etter tre minutter. Ørjan Skallebø spilte seg fri og kom alene med keeper og økte til 2-0. Så klemte Erlend Pedersen til med et langskudd som ga 3-0 før Øyvind Thomassen igjen var på ferde. Et nydelig gjennomspill fikk 16-åring frigjort og alene med keeper. Dermed sto det 4-0. Spillemessig meldes det om en jevn kamp, men der Skjervøy var mest farlig foran mål. Neste kamp for guttelaget til SIK er i morgen klokken 14:30 mot Skogvang/Hald før gruppespillet avsluttes med kamp tirsdag 18:30 mot Skeid Artikkelen er skrevet av Kjetil N. Skog, Fremtid i Nord.