Vi ble tidligere i vår enige om å gjenoppta frokosten på klubbhuset på kampdag. Dermed møttes spillere og støtteapparat til felles frokost kl.10 i dag. Der gjorde Anne-Marie og Bjørnar en god jobb for å gjøre i stand for de øvrige. En fin start på kampdagen! Se bilder fra frokosten.

Så over til kampen...

... Ramfjord tapte 1-5 mot L/K i seriestarten. Informasjon vi fikk sa at laget hadde noen farlige spillere offensivt, men at vi burde angripe de med tempo og med rask sideforskyvning for å komme effektivt gjennom. L/K's trener Dan Håvard Johnsen uttrykte i avisa at dette laget kommer til å gi trøbbel for mange lag, og når det kommer fra en så erfaren trener og klok mann er det klart at SIK tar det på alvor. Vi var derfor gira på å få en god start mot gjestene fra Ramfjord.

Vi fikk en så god start som ønsket. Kun tre minutter var gått da vi triller pent gjennom midten og Svenn er alene gjennom. Svenn gjør ingen feil og putter 1-0.

Rask flytting av ball har Ronny forstått. Han slår en perfekt crosser fra sin stopperposisjon, og Michael er alene gjennom. Stanga er sikker og setter 2-0.

3-0 kommer etter dødball. Kim slår med sin høyre fot, innoverskrudd fra venstre. Morten viser størst vilje for å knuse den inn, og med et flott hodestøt header han i lengste!

Neste mål er et straffe. Øyvind Nilsen er vår faste eksekutør og nok en gang er han sikker fra 11-meteren, 4-0.

Så har vår venstrekant lyst til å skrive seg på scoringslista etter å ha bidratt godt til de fire foregående målene. Roger skjærer inn fra kanten og når han har driblet seg mot midten legger han ballen over på venstrefoten og skrur ballen vakkert i hjørnet, 5-0.

På en dødball mot oss sover vi et lite øyeblikk, og da blir man straffet. Etter at ingen av våre spillere har tatt duellen faller ballen på vel 16 meter. Reduseringa kommer etter et pent langskudd! 5-1.

Så kommer et sjeldent mål! Roger slår et høyt legg mot bakre. Ballen spretter i bakken og i god fart bakfra kommer Michael. Det er ikke uvanlig at lynvingen scorer, men at han header ballen slik som nå er mer uvanlig. Headinga går forbi keeper og opp i krysset, 6-1. Dette er pauseresultat.

Morten har vært aktiv på topp i første omgang, og han får en flott start på andre omgangen. Etter å ha brutt Ramfjords stopper får han tuppet ballen i lengste forbi keeperen, 7-1!

Vi er fortsatt aktive og da Roger kommer forbi på kanten og slår et hardt og presist legg langs bakken kan Morten bare bredside ballen i målet. Mortens tredje mål, vårt åttende.

Ronny slet før kampen med en liten strekk. Etter å ha varmet opp meldte han seg klar til kamp, og rutinerte Olsen skulle vise seg fra sin beste side. Ikke bare hadde han målgivende i første omgang; ut i andre omgang dribler kraftstopperen seg frem og drar til fra vel 20 meter. Ballen gå beint fram og i krysset til høyre for keeper. En vakker scoring og 9-1.

Kaptein Kim-Fredrik jobbet trofast som vanlig gjennom hele kampen og like før slutt får han belønning i form av scoring. Etter et innlegg fra vår høyre side er Kimmer'n høyest og header inn scoringen som fastsetter resultatet, 10-1!

Det ble klasseforskjell mellom lagene i dag. Ramfjord hadde en del enkeltspillere som kan gi de fleste problemer, slik som vi hadde hørt. I dag var nok gjestene likevel litt naive som ga så mye rom til oss på vår hjemmebane, for de sto overraskende høyt i press. Dette utnyttet vi godt, og at vi mister litt flyten i andre omgang er ikke unaturlig. Når man leder med så mange mål er det ikke alltid man har fullt fokus på å bruke kompisen som er bedre plassert.

Likevel er vi godt fornøyd som skaper så mange angrep og tidvis spiller vi nøyaktig slik vi ønsker. Guttene er trofaste mot vår spilleplan og hele troppen bidrar på sin måte. Slik skal det være!

Onsdag venter Finnsnes hjemme i cupen. Dette er en kamp vi har fryktelig lyst til å vinne, og skal vi klare det må prestasjonene minst holde dagens nivå for Finnsnes er et godt lag!

Jørgen Pedersen; Lennart Waage, Øyvind Pedersen, Ronny Olsen, Øyvind Nilsen; Svenn Johansen, Ruben Kristiansen, Kim F Johansen; Michael Stangnes, Morten Nilsen, Roger Bjørvik.

Tore Skallebø for Ruben Kristiansen, Øystein Skallebø for Morten Nilsen og Espen Larsen for Svenn Johansen