Nok et skuffende resultat. Har ikke vunnet en kamp etter ferien. Kampen i dag åpnet veldig bra. Vi spiller direkte og i lengderetning. Vi skaper masse trykk innenfor tuil2 sin 16 meter. Spesielt på corner e vi farlig. Etter flere sjanser klarer hans chr å krigen ballen i mål. Istedenfor for å holde trykket oppe blir vi løpende i mellom og etter ballsikre tuil spillere. Anført av en god ruben.. de scorer på sin eneste store sjanse i 1.omg. i 2.omg går det to minutter når vi dummer oss ut. Vi gjør 3 personlige feil på 10 sek. Og alle feilene skjer 20 meter fra eget mål. 1-2 etter en dødball setter helberg sitt første mål for sesongen. 2-2. Ikke mange minuttene etter mister vi ballen på midten ballen blir slått i bakrommet og 2-3. Målet skulle vært avvinket for offside. Tuil spilleren ligger minst 2 meter innenfor men får fortsette oss en svak linjemann. Vi legger om til 3-5-2 og setter innpå guttelagspiller anders nilsen på venstre midtbane. Artig og fortjent etter noen gode økter med a-laget. Vi får noen halvsjanser men taper kampen. 5 kamper igjen, 4 borte og 1 hjemme. Målsetninga er no å vinne noen kamper og klatre noen få plasser på tabellen.