Av Øystein

Vi kom greit i gang på Fløyabanen i en kamp som lenge var spennende. Fløya tok ledelsen etter 22 minutter etter scoring av Ulf Kielland. Målet kom etter ei halvklarering etter dødball der hele laget vårt presset ut og lot store bakrom bli tilgjengelig. Fløya slo inn i rommet der tre Fløyaspillere kom gjennom alene med Andreas. Situasjonen kunne ligne på en offside, men enkelte mente at en av våre spillere opphørte denne med å henge langt bak.

I løpet av ti minutter snudde vi kampen. Først slo Reidar en dødball fra vår høyre side som Ronny kriget inn med en stuss. Ikke helt ulik hans scoring i forrige kamp - bare fra kortere hold denne gang.

1-2 kom etter oppspill fra vår venstre side, der Øystein slo gjennom Michael som fra sin høyre ving sprintet fra sin back og satte ballen sikkert i mål. Bare et par minutter senere får Stanga en lignende pasning fra Kim, men i denne situasjonen blir han litt for ubesluttsom og Fløya slipper unna med skrekken.

Like før pause scorer Tor-Ivar Vestgård på en corner. Målet kommer etter markeringssvikt i boksen, dermed 2-2 til pause.

Etter en første omgang der vi skapte mest, ble andre omgangen ført av Fløya. Riktignok kom vi godt i gang og de første minuttene var vi høyt i banen. Likevel går Fløya opp i føringen 3-2 etter et innlegg der Pål setter ballen i eget mål. Han uttalte etter kampen at han ikke så noe som helst. Andreas var med fingertuppene på ballen men den godt plasserte headingen gikk inn i lengste hjørne.

Etter dette bølget kampen frem og tilbake der begge lag skapte halvsjanser. Vår største sjanse kom etter dødball. Situasjonen minnet mye om vårt første mål, men Ronny traff ballen med ryggen og returen ble avklart.

Mot slutten kortslutter kommunikasjonen mellom Lennart og Magnus. Lennart slår på tvers mot Magnus som ikke er observant. Vestgård snapper opp ballen og setter den i mål bak en sjanseløs Andreas.

I sluttminuttene lager Pål straffe og Arve Henriksen fastsetter resultatet til 5-2 med et vakkert straffe. Alt i alt var Fløya bedre enn oss i dag og vant dermed fortjent. Etter dette tapet er vi hektet av i medaljekampen. Med seier hadde vi vært 6 poeng bak Fløya - nå er avstanden 12 poeng, og Fløya passerte L/K på tabellen med en kamp mer spilt og ligger på 2.plass.

Som et hyggelig moment så var Daniel med for første gang i år. Han fikk nesten en halv omgang på midtbanen.

Nå får målet vårt være å vinne flest mulig kamper og håpe at det blir nok til å passere Senja på tabellen.