Svenn Johansen og Skjervøyguttene måtte krige til seg seier i lørdagens hjemmekamp mot Lokomotiv Tromsø. Lettelsen blant tilskuerne var stor da, Svenn Johansen, steg til værs og headet ballen i mål to minutter på overtid.

Når kampens dommer hadde fått nok i 2. omgang kunne guttene juble for 2-1 seier og 3 nye poeng til poengkontoen. Undertegnede kan vel si at guttene ikke leverte årsbeste, men guttene jobbet seg gjennom 2* 45 minutter og fikk belønning for strevet.

Skjervøy hadde nok av muligheter til og nærmest avgjøre kampen i 1. omgang, men den gang ei ville ballen ikke i mål. Laget fra Tromsø kom på en sjelden visitt innafor 16-meteren til SIK. Gjestfriheten til hjemmelaget var stor, og da sto det 1-1 på stadion som holdt seg til pause.

Kim Fredrik Johansen sendte SIK i ledelsen etter det var spilt 8 minutter. Banens beste, Øyvind Nilsen, slo en perfekt corner, og på bakre stolpe sto Johansen og settet ballen bak målvakten til Lokomotiv Tromsø.

Skjervøys spillende trener, Reidar Waage, sto over kampen på grunn av en skade han pådro seg i forrige hjemmekamp mot Salangen.

Målscorer Kim Fredrik Johansen måtte også gå av banen etter halve første omgangen etter en skade i høyre ankel. SIK topper tabellen med sine 6 poeng på 2 kamper.

Neste lørdag kl. 15 venter Finnsnes 2 på Finnsnes.