Vi kom bra i gang i dalen i kveld. Ikke lang tid var gått før vi var opp i to-målsledelse mot et relativt bra Skarp2-lag. Først scorte Stanga fra høyre side på et raskt angrep, så putta Kim Fredrik i hodeduell med keeper etter innlegg fra Roger. Men akkurat som forrige kamp så slipper vi motstanderen inn i kampen og Skarp2 henter oss opp og dermed 2-2 til pause. Kan nevnes at Morten også hadde en stor sjanse på åpent mål, men klarte ikke å stokke bena og ingen uttelling. Skarp2's kaptein Valerij Daniloff var veldig solid på sentral midtbane.

I pausen ble vi enige om å brette opp ermene og blø for en seier. Vi startet bedre i starten av andre omgang enn vi avsluttet første, men målet uteble. Størst sjanse hadde Roger etter ei gjennomspilling der han var gjennom alene med keeper. På sin første sjanse klarte Skarp2 å score og dermed var de i føringen 3-2. Vi hadde gitt fra oss en 2-0 ledelse på verste vis.

I andre omgang ble Morten erstattet av Tore på midtbanen. Bjørn la deretter om formasjon til en slags 3-5-2/3-3-4. Svenn kom inn for Lennart og ble satt som spiss for å bedre luftstyrken. Dette resulterte i en bra SIK-periode der vi vant mye dueller og kom til sjanser. På en av dødballene får vi idømt straffe etter holding i feltet. Reidar setter ballen kontrollert i nettet, dermed 3-3.

De siste minuttene ble det ikke skapt store sjanser noen av veiene og kampen endte uavgjort.

Andreas; Lennart, Odd-Arne, Ronny, Pål; Kim Fredrik, Morten, Reidar; Michael, Øystein, Roger.
Innbyttere: Tore for Morten, Svenn for Lennart. Asgeir og Magnus ubenyttede.

Gule kort: Øystein og Tore.

*Den tidligere Skjervøyspilleren Preben Hanssen fra Mo i Rana spilte for Skarp2 og leverte en fin kamp. Preben spilte for SIK i 2003.