For første gang i karrieren sto Sami og Reidar på motsatt banehalvdel da SIK sto kampklare. TUIL manglet noen av som vanligvis vil markere seg på en førsteellever, men dette laget er sterkt besatt og vil nok stille med tilsvarende lag også når serien starter for Dalingan.

Vi var innstilt på en kamp med et sinnsykt trøkk mot oss, og TUIL's 9-1 seier mot FK Senja ei uke tidligere var et prov på deres kvaliteter mot lag på vårt nivå. Til tross for at vi møtte et lag som er mye bedre enn de vi møter i serien var vi enige om å forsøke å få til vårt spill. Derfor prøvde vi fra start å spille oss ut bakfra fra starten av. Dette lyktes til tider, men TUIL's aggressive press gjorde at vi måtte lete langt for å unngå balltap langt nede i banen.

Vi forsvarer oss også displinert mot godt samspilte gutter og TUIL skaper få sjanser i første omgang. Vi skaper faktisk de første farlige sjansene i kampen, og viser oss nok en gang som et robust dødballag. Vi har tre-fire frispark som er farlige!

Etter at Eirik Yndestad har ført TUIL i 1-0 etter et flott langskudd reduserer vi, nok en gang etter corner. Håkons corner ekspederes av vår høyreiste spiss for dagen, Svenn. 1-1!

TUIL går opp til 2-1 like etterpå, og det blir pauseresultatet.

Vi kommer bra i gang i andre omgang og etter et flott raid av Lennart på sin høyre back mottar Kim-Fredrik ballen og forserer på sedvanlig vis. Fra ca. 16 meter skyter han med utsiden av høyrefoten og til side for keeper. Vi holder liv i kampen, da det på dette tidspunkt sto 3-2 til TUIL.

Etter en drøy time er kreftene våre slutt, og Dalingan setter inn på flere friske bein. Ikke bare har innbytterne friske bein, de tilhører også kvalitetsspillere som f.eks "vår egen" Reidar Waage og Preben Yttergaard Hansen. Når vi i tillegg til våre slitne bein ikke klarer å tenke klart så får det store konsekvenser. Gang på gang blir vi brutt høyt i banen og TUIL omsetter hver sjanse i mål! Det vi tar lærdom av denne fasen er at vi må tenke mer kynisk og slå langt.

Da kampens dommer, Ragnar Dahl, blåser av kampen er stillinga 8-2. Vi kan likevel ta med oss mye positivt fra denne kampen; Vi skaper sjanser og scorer to mål på et godt lag og vi er svært godt organisert i 60 minutter. At vi tidvis i første omgang også klarer å trille ballen er et morsomt moment.

TUIL er sterke og ble flere hakk for sterke i denne kampen, men vi lærte nye ting også i denne kampen. Reidar scorte for øvrig et mål etter han kom innpå.

Andreas Jensen; Lennart Waage, Øyvind Pedersen, Ronny Olsen, Øystein Skallebø; Truls Johansen, Håkon Waage, Kim-F Johansen; Ørjan Larsen, Svenn Johansen, Ruben Kristiansen.