Det var lenge usikkert om Fløya 2 kunne stille lag på Skjervøy på terminfestet dato. Når vi vet at flere kamper er utsatt fra før, ble vi nødt å få unnagjort denne kampen som oppsatt.

Et resultat av dette var at gjestene fra Tromsø stilte med et veldig ungt lag. De unge Fløyaguttene kjempet etter beste evne, men det var vi som hadde ballen fra start.

Det skulle likevel gå litt tid før vi får det å løsne. Øyvind Thomassen spiller sin livs kamp i SIK-trøya og scorer første målet, etter fin målgivende av navnebror Nilsen. Unge Nilsen følger senere opp med tre scoringer og tre målgivende til.

Pauseresultatet var 4-0.

Andre omgang forløp nok så likt den første. Den største jobben for vår del var å spille ball, og ikke alle begynne med enkeltmannsprestasjoner. Vi klarer stort sett og følge opp planen om å spille ball. Når kampens dommer, Roald Johansen, blåser for full tid står det hele 9-0. Det er første gang i år at vi holder nullen. Comeback-kid Jørgen Pedersen gjorde sine saker veldig bra og skapte fin trygghet som sisteskanse.

Også er det nevneverdig at guttespiller Ørjan Skallebø gjorde sin debut i seriesammenheng. Det betyr at far og sønn spilte samtidig! Har det skjedd på Skjervøy tidligere? Det tror ikke SIK-nett. Ekstra morsomt er det at Ørjan scorte et mål i sitt innhopp, og allerede har passert sin far på scoringslista så langt i sesongen.

Våre scoringer:
Øyvind Nilsen 3
Ronny Olsen 3
Øyvind Thomassen 2
Ørjan Skallebø

Jørgen Pedersen; Ørjan Larsen, Roar Skallebø, Øystein Skallebø, Erlend Pedersen; Espen Larsen, Øyvind Thomassen, Øyvind Nilsen, Hans-Chr. Larsen, Ronny Olsen, Tor-Jarle Olsen.

Jostein Pedersen, Frode Langstrand, Bogdan Rusu, Ørjan Skallebø, Truls Johansen

* Målvakt Eirik Danielsen har besluttet og ta en liten pause fra fotballen. Vi håper vår lojale keeper er tilbake mellom stengene snart igjen!

* Neste kamp går mandag kl 1700 hjemme mot Valhall FK.