Til dagens oppgjør mot Fløya hadde vi noe å hevne. Fløya var det eneste laget som reiste fra Skjervøy med tre poeng i bagasjen i fjorårets sesong - og er det noe vi ikke liker så er det å tape fotballkamper, og særskilt på hjemmebane. Kan nevnes at Fløya også var det eneste laget som slo oss i begge seriekampene i fjor. Derfor tok vi et kamprop det lyste vinnervilje av i dag! (Bør spilles av i QuickTime Player).

Starten av kampen var oppjaget med høy fart, der spillet bølget frem og tilbake. Begge lag gikk hardt ut for å tilrive seg et initiativ i kampen og det tok litt tid før kampen satte seg spillemessig. Det ville vært en overdrivelse å påstå at vi klarte å få kampen i vårt spor, men selv om Fløya angrep villig så kom de ikke til de enorme sjansene.

Allerede etter få minutter måtte Andreas kaste inn håndkleet pga skade, og Jørgen erstattet han.

Vi har mange ganger de siste sesongene kommet under fra start. Det skulle vi gjøre også i denne kampen! Etter en raskt slått dødball fra Fløya blir det slått langt mot vårt forsvar. Tre av våre spillere rygger etter ballen, men ingen rekker den. Dermed mottar Fløyas spiss ballen alene på bakre stolpe, og Jørgen har liten sjanse til å forhindre scoringen.

Det skal ikke gå lenge før vi slår tilbake. Etter et par dødballer der vi skaper sjanser får vi corner. I feltet blir Svenn dradd ned og dommer blåser for straffespark. Øyvind Nilsen er banken selv og setter ballen rolig i målet - keeper gikk til feil side! 1-1 holder seg til pause.

Andre omgang kommer vi godt i gang. Nok en gang er det på dødball vi er farlige - og nok en gang er vår høyreiste stopper for dagen, Svenn, involvert. Michael slår en corner på bakre stolpe der Svenn ruver og stanger inn vårt ledermål, 2-1.

Utover i omgangen blir vi ikke utfordret så hardt av Fløya som i første omgang. Vi spiller med stor trygghet og de gangene Fløya er farligst er på dødballer, men vi renser godt i feltet.

Av to slitne lag mot slutten er det ingen tvil om at vi er det minst slitne laget. Det resulterer i at vi punkterer kampen noen få minutter før slutt. Brødrene Larsen er kommet innpå og viser seg frem. Ørjan fører opp fra egen banehalvdel, og spiller mot høyre til broder Espen. Espen har blikket med seg og ser Roger og Kim som kommer på dype løp. Kim mottar det presise legget og skyter ballen i mål på ekte goalgetters vis, 3-1 etter et flott angrep!

Denne kampen kan vi være godt fornøyd med. Vi spiller med stor entusiasme og klarer tidvis å trille ballen fint i laget. At vi er så solide defensivt to kamper på rad er også beroligende. På en dag der alle står frem med solid innsats er målscorerne Øyvind og Svenn gode. Svenn løste sin nye rolle som stopper på en utmerket måte. Også Jørgen gjør en bunnsolid kamp med et par strålende redninger. Men som sagt; dette var en typisk lagseier der ingen meldte seg ut!

I Jims feriefravær var suspenderte Øyvind kampleder i dagens kamp. Øyvind fikk kun én kamps karantene etter det røde kortet mot L/K og er dermed klar til neste kamp.