Av Øystein

Etter 90 sterke minutter, hvor 15 menn viste virkelig lovende takter, sto resultatet 4-0 til oss. Resultatet hverken lyver eller er ufortjent. Pauseresultatet var 2-0.

1-0 kom etter ca. fem minutter da Ruben fyrte av et skudd som L/K's keeper ga retur på. Returen luktet måltyven Reidar som fra kort hold satte ballen i målet.

Mot slutten av omgangen slår Reidar ei genial pasning til Daniel som er på et kryssløp fra sin midtbaneposisjon. Alene med keeper bruker han god tid og plasserer ballen til side for målvakten.

Første omgang var ganske jevnspilt, men L/K skapte ikke farligheter som er verdt å nevne. Likevel er det alltid farlig når Lyngsværingene får dødball høyt opp i banen og stabler opp sine høyreiste spillere.

Andre omgangen er det vi som eier. Vi har ballen mer enn L/K og er solid defensivt. At vi får til å trille ball mellom lagdelene skaper en trygghet vi ikke har hatt tidligere i år. 3-0 kommer midtveis i andre omgang. Magnus blir frispilt på sin høyre kant. Alene med keeper passer han uselvisk til siden til Kim som kommer på et dypt løp. Han kan bredside ballen i et tomt mål, og dermed 3-0.

Punktum settes av Ruben. Debutanten vår fra Sørkjosen skyter fra omtrent 13 meter med sin presise venstrefot fra skrått hold. Ballen stryker bakken og inn ved lengste stolpe. 4-0!

Svært bra kamp av oss mot et L/K-mannskap som besto av de fleste spillerne som vil være å finne på laget når serien starter. Også hyggelig å holde nullen! Andreas fremstår mer og mer trygg for hver kamp som går. Alle spillerne gjør en manns jobb. Ruben og Steinar spilte sin første kamp for SIK etter overgangen.

Nå går vi inn i en viktig fase etter treningsplanen. Intensiteten skal et hakk opp denne måneden, og mange kamper venter. Neste helg venter svært kvalifisert motstand i TUIL - blir spennende å se hvilket lag de stiller med.

Andreas; Lennart, Roar, Ronny, Pål; Tore, Svenn, Kim; Stian, Reidar, Ruben.