Av Øystein

Så langt i vinter har vi vært ekstremt flinke til å fokusere på hvem som til en hver tid er tilgjengelige, og ikke bruke energi på å tenke på de som er borte.

I dag var Roar og Reidar utilgjengelige - begge har vært svært sentrale i vinterseriekampene. Likevel viser laget at her bor det noe som oser av vinnerinstinkt.

Vi kom ikke spesielt godt i gang. Kampen er jevnspilt i starten, og mellom det 10.-20. minutt hadde Skarp et par gode muligheter som kunne resultert i scoring. Vår første scoring kommer etter noen og tyve minutt. Ruben takler backen slik at ballen ender opp hos Håkon som setter fart alene mot Tor-Inge Kristiansen(tidligere SIK-keeper) og gjør ingen feil! 1-0!

Ti minutter senere er det duket for ei scoring som er et av vinterens peneste angrep fra vår side. Pål fører ballen opp fra sin venstre back. Etter å ha avlevert fortsetter han sitt løp, og Ruben slår han gjennom. Pål slår et hardt og perfekt legg på bakre stolpe, hvor Daniel kommer på et dypt løp fra sin indreløperposisjon. Uforstyrret header han ballen i mål på lengste stolpe. Resultatet holder seg til pause.

I andreomgang setter Skarp innpå et lag som minner svært om et førstelag. De bytter 6 mann og inn kommer Andre Fagerborg, Aslak Sokki, Frank Solberg, Jan Tore Ophaug, Roald Bjørklund og
Ted Pettersen. Dette resulterer i at Skarp får mer ballbesittelse og kommer høyere på banen i starten av omgangen. Vi på vår side holder gløden bra oppe og forsvarer oss strukturert og aggressivt. Etterhvert klarer vi å løfte oss og presse Skarp bakover. Midt en en god Skarp-periode fyrer Svenn et langskudd fra ca. 20 meter og i mål! Med 15-20 minutter igjen er kampen nærmest punktert med denne scoringen.

Spikern i kista setter Kim-Fredrik, også han med skudd fra langt hold. Fra vel 20 meter skyter han et skudd som får ei fin bue over keeper. 4-0 over Skarp!

Veldig gledelig at vi kommer til scoringer etter skudd - noe vi har fokusert på. Også det at vi scorer etter dype løp fra midtbanen er svært positivt.

Ikke minst sterkt forsvarsarbeid nok en gang. Spesielt i første omgang får vi satt i gang bakfra en rekke ganger. Andreas står en meget god kamp og får for andre gang i år gå av banen med den gode følelsen av å ha holdt nullen!

Vår jobb fremover nå er å stabilisere disse gode prestasjonene slik at vi presterer gang på gang på gang på......... Klarer vi dette så kan vi begynne å snakke om plassering et par hakk høyere enn de to foregående sesongene.