#1488453Årets kamp under skjervøydagan var hjemme mot Laksvatn lørdag. Sultne SIK-gutter gikk rett i strupen på Laksvatn. Etter kun ett minutt slås en lang ball i bakrom mot Ronny, men deres forsvarspiller når ballen først, bare for å se at headingen til keeper går forbi deres sisteskanse og i mål!

Første omgang er jevnspilt og Laksvatn har en god sjanse etter 10 minutter, men headingen fra fem meter går til side for mål. Etter 20 minutter får Laksvatn sin uttelling. En dødball blir klarert ut i feltet og der får Laksvatn etter hvert kontroll på ballen. Fra drøye 20 meter får deres spiller et godt treff og ballen fyker opp i vinkelen. Det skulle imidlertid bare ta fem minutter før vi gikk opp i ledelsen igjen. Øyvind vinner ballen på midtbanen og forserer inn i feltet. Der finner han vår toppscorer og Truls setter ballen kontant i mål. 2-1 står seg til pause.

I andre omgang tar vi mer og mer over kampen. Vi er klart bedre enn Laksvatn og det er fortjent at vi får tre nye scoringer. Johan er kommet inn og får sjansen på straffe etter at Øyvind ble felt. Den setter han sikkert i mål og vi trygger ledelsen. Ikke lenge etter forserer Steve flott fremover fra sin høyreback og Ronny får en sjanse. Han havner i duell med keeper og en forsvarsspiller, litt klabb og babb senere så er Johan der og tupper ballen i mål. Til slutt fikk Ronny sin scoring da han la på til 5-1 og en solid seier. Kun en bortekamp gjenstår før a-laget tar fotballferie.

Skjervøy IK - Laksvatn 5-1