Alt lå til rette for at vi skulle slå tilbake etter knock-out'n Finnsnes ga oss sist lørdag, for da vi gjestet Ishavsbyen sto sola på himmelen og kunsten i Tromsdalen var på sitt mest innbydende. Som til forrige kamp stilte vi et sterkt mannskap, og kun Svenn(i Paris) manglet til denne kampen.

Allerede da kampleder Kai-Erling Ludvigsen blåste i gang kampen kunne man syne noe tannløst over alle med blå/hvit drakt. Selv om vi hadde ballen klarte vi ikke å true Ishavsbyen nevneverdig, og måten vi kom høyt i banen ble tilfeldig. Vertene lå kompakt og var tydelig klar over at vi primært prøver å spille kort via midtbanen, slik at de demmet godt opp for vår ellers markante midtbane-treer. Vi har flere sjanser i første omgang; Morten med skudd i tverrligger fra skrått hold, og Roger etter gjennomspilling. Vi går målløse til pause, men Ishavsbyen har scoret en gang. Deres mål kommer, som mange ganger tidligere denne sesongen, etter manglende tilstedeværelse utenfor 16-meteren. Vertene leder 1-0 til pause etter skudd fra ca.18 meter!

Vi pratet i pausen om å strekke litt lengre baller på våre raske kanter, og komme høyere i banen med denne strategien. Det ble med praten. Ishavsbyen var kjapt frempå i andre omgang og kom til et par småsjanser. Etter hvert tilriver vi oss initiativet i kampen og kommer til en rekke sjanser. Morten har flere farlige skudd, men dette er ikke dagen for nettkjenning! Øystein har ei heading som stryker stolpen. Vi har også flere dødballer som i utgangspunktet er et farlig våpen, uten at vi får ballen i målet. I stedet for at vi får den forløsende utligningen er det Ishavsbyen som setter spikeren i kista. Tito-toppscorer Morten Andersen har vært kontaktet av SIK og viste hvorfor; unge Andersen satte inn 2-0. Goalgetteren fra Byen var for øvrig ikke interessert i overgang til oss i denne omgang.

Med tapet kan vi nok rette fokuset mot å være underdog i toppkampen i tito-serien. Vi akter å stå løpet ut, så får vi gjøre opp status 4.oktober! Nå kan vi pakke bort alt som heter tabell-snakk og heller tenke prestasjoner og de utfordringer vi nå står overfor som gruppe. Om vi klarer å trekke i samme retning og beholde humøret i ukene som kommer kommer garantert SIK til å skape mye gøy i de gjenstående kampene!

Så mens vi hang med hodet etter kampen kan det tenkes at Svenn var den eneste "vinneren" i stallen, da han kanskje besøkte Seiersbuen i Paris nettopp denne kvelden.