I ettermiddag var det endelig klart for årets første hjemmekamp. Motstander var seriefavoritten Skarp fra Tromsø.Skarp kom best igang og hadde ballen mest i en jevn og tett 1.omgang. Det ble skapt lite fra begge lag, men Skarp hadde 2 store sjanser. En god Andreas Jensen i buret stoppet begge forsøkene. Så 4 minutter på overtid får Skarp corner,ballen går over alle til motsatt side. Ballen blir slått inn igjen, og på bakerste lurer en Skarp spiller og setter ballen i mål fra skrå vinkel. Surt med 0-1 rett før pause.

I 2.omgangen kommer vi ikke skikkelig i gang, men løfter oss fra 25 minutter og ut kampen. Truls Johansen med et godt frispark som treffer stanga er det nærmeste vi kommer. Noen minutter senere sender Frederic et skudd som ser helt ufarlig ut, men ballen spretter i stanga. Tor Inge i Skarpmålet: - Ballen var på tur ut, plutselig fikk den en rar skru. Kampen ebber ut og vi mister i første hjemmekamp. Men vi kommer sterkere tilbake. Neste kamp er borte mot Lyngen Karnes på nye Geitnes. Da er også Asgeir, Steve og Hans G tilbake.

Startoppstilling i dag: Andreas J