Av Nils-Arne

Endelig viste Skjervøyguttan ka som egentlig bor i dem. med 2 ganger 40 minutter STEINHARD jobbing fikk dem endelig betalt for strevet, Krokelvdalen ble rett å slett sprunge i senk av løpsvillige Skjervøygutter + en veldig god sisteskanse i Skjervøys mål sørget for 5-2 seier til Skjervøy! Årsbæste kan vi vell si..? Selv om Krokelvdalen tok ledelsen midtveis i første omgang etter at Skjervøy hadde masse sjanser å burde ledet. men Skjervøy guttan mista ikke troa selv 0-1 og sto på videre, å tilslutt fikk dem betalt, par minutter ut i andreomgang kommer Truls aleine å vipper ballen elegant over keeper, fult fortjent. Men det slutta ikke der, Skjervøyguttan pressa og pressa å ikke lenge etter, var samme mannen, Truls på farta igjen, med et skudd fra 20-25 meter, skyter han Skjervøy opp i ledelsen, 2-1. Selv ledelse la dem seg ikke bakpå og prøvde å ro seieren i land, dem fortsettet med fin fotball fremmover på banen å får igjen betalt før heroisk innsats av samtlige 11mann, 3-1, igjen ved Truls Johansen som stikker gjennom på et fremspill å triller ballen sikkert i mål. Årets første hatriick et faktum! Krokelvdal spillerne ble mer å mer utslitt og utmatta men klarte tilslutt å få ballen over streken bak Kristian Kristiansen å det var KAMP igjen! Men Skjervøy viste sin overlegenhet å skåret, der Ørjan er målskårer, etter en Skjervøycorner får han ballen over streken, 4-2 til Skjervøy. Fortsatt fult fortjent. Men det stoppa heller ikke der, få minutter før slutt tar Trond "bobla" Amundsen ballen med seg fra midtbanen, avanserer mange meter med ballen og slår Nils-Arne nydelig i gjennom, alene med keeper setter Hofsøy ballen sikkert å plassert nede i venstre hjørne. Der fra å ut styrer Skjervøy spillet og vinner FORTJENT!!!