Velkommen til en fin fotballdag her på Skjervøy Stadion.
Det er to jevngode lag som braker sammen for å kjempe om tre meget viktige poeng!

Kampens handlinger

SIK stiller slik: Andresas Jensen; Vegard Larsen, Ronny Olsen, Joaquin Flatvoll, Øyvind Nilsen; Melo, Ruben K, Svenn J; Øystein S, Michael S og Truls J.

1. Min: Kampen er i gang. Skjervøy legger trykk på FIL umiddelbart.
2. Min: SCORING!!! Finnsens scoret etter en kontring. 0-1.
4. Min: FIL scorer igjen på en overgang. Gjestene slipper lett til og får mye rom. 0-2, tannløst av SIK.
6. Min: Kampen bølger frem og tilbake. Høyt tempo og høy intensitet!
9. Min: SIK har ballen mest, men FIL viser seg å være farlig hver gang SIK mister ballen!
10. Min: Vertene har etablert seg på FILs banehalvdel, men er gjentatte ganger for upresis i avgjørende øyeblikk.
13. Min: Ruben får løsnet et skudd, men treffer ikke skikkelig på ballen. Den ruller over dørlinjen.
15. Min: SIK presser fortsatt. Både Truls, Michael og Svenn har vært høyt oppe i banen, men SIK sliter med ettertrykket. FIL forsvarer seg godt.
17. Min: FIL-scoring, atter en gang kontrer de effektivt. 0-3.
20. Min: FIL tar over spillet. De samhandler fint.
22. Min: Vegard L ligger nede med skade.
24. Min: Frispark inne på FILs banehalvdel, Stangnes svinger ballen høyt over mål.
26. Min: Intensiteten har gått ned betraktelig. FIL virker fornøyd. De ligger nede og venter på kontringsmuligheter.
29. Min: Balltap etter balltap. Ingen av lagene makter å være presise.
31. Min: Michael var på et raid på FILs høyre side, men ballen rullet ut over dørlinjen.
33. Min: Igjen er Michael i samme possisjon, men denne gangen skjerer han inn og fyrer av et skudd som går rett på keeper.
35. Min: Frispark fra 25 meter. Svenn fyrer av et skudd i muren. Etter påfølgende retur skaper SIK en halvsjanse, men keeperen har full kontroll.
38. Min: SIK skaper sjanser på løpende bånd; først fyrer Melo av et skudd fra drøyt 20 meter, men ballen går over. I neste angrep svinger Truls et legg som Stanga får stå umarkert å heade, men forsøket er for halvhjertet.
40. Min: SIK-corner som FIL avverger uten større problemer.
42. Min: Øyvind Nilsen kommer alene med keeper, men skyter rett i fanget på keeperen.
44. Min: SIK har hatt ballen mest denne omgangen. Det meste blir gjort riktig helt til siste tredel av banen.
46. Min: Etter et frispark header Ruben rett på keeper. Like etter får Svenn en stor sjanse, men han header like over.

PAUSE

Så langt er oppgjøret jevnspilt, den store forskjellen er effektiviteten foran mål. Med 0-3 til FIL må SIK satse alt på en tidlig scoring i 2. Omgang.

46. Min: 2. omgang er i gang. SIK er høyt oppe på FILs banehalvdel.
48. Min: Øyvind N blir revet ned 40 meter fra mål. Michael svinger et legg som FIL rydder greit unna.
50. Min: FIL har frispark oppe ved hjørneflagget. Hardt innlegg som Ronny avklarerer bestemt.
52. Min: SIK har initiativet, ØN kommer nesten gjennom alene med keeper, men en FIL-forsvarer får en tå på ballen.
53. Min: STOR sjanse til FIL; skudd fra 16 meter som går på innsiden av stolpen, men Øyvind får meid unna ballen.
55. Min: BYTTE (SIK); Truls går ut og Andreas Helberg kommer inn.
57. Min: Publikum fryser...SIK er de eneste som kan gi dem varmen, men foreløpig er det lite som tyder på det.
59. Min: Andreas redder mesterlig etter at en FIL-angriper fikk gå alene mot mål.
61.Min: BYTTE(SIK); Ronny sliter med ribbeinene, unge og lovende Mikael Moen må erstatte han.
63. Min: Øystein får en sjanse til å stikke Svenn i gjennom, men det blir bare nesten.
65. Min: BYTTE(SIK); Melo går ut, Hans Christian Larsen kommer inn. Offensivt bytte!
67. Min: Like etter byttet får Hans ballen oppe på høyresiden. Han svinger et hardt legg langs bakken, men keepern til FIL strekker seg og tar ballen.
69. Min: FIL skaper flere sjanser på rad, men både hell og lykke gjør at det fortsatt står 0-3.
70: Min: BYTTE(FIL).
71. Min: MÅÅÅL! Atter en gang er det FIL som scorer. Forsvarstabbe av SIK som gjør at en FIL-spiller får fri vei til mål. Enkelt putter han på til 0-4.
73. Min: Frispark til SIK, men serven er for dårlig!
75. Min: SCORING! SIK gjør en ny forsvarstabbe som resulterer i et nytt FIL-mål. 0-5.
77. Min: SIK prøver og prøver, men det ser ut til at dette er dagen der ordet "nesten" blir en gjenganger.
80. Min: FIL leker seg med ballen, SIK-spillerne arbeider én og én, noe som gir FIL frie tøyler.
81. Min: MÅÅÅL! Denne gangen scorer hjemmelaget. Svenn setter ballen sikkert i mål etter en retur fra keeper. 1-5.
82. Min: BYTTE(FIL): Stien ut, Strømsnes inn.
85. Min: Michael kommer alene med keeper og tupper ballen forbi han, men en FIL-forsvarer kommer til og redder på streken.
87. Min: MÅL! FIL scorer etter et fint angrep. Skuddet går i krysset fra 14 meter.
91. Min: Kampen er over! 1-6 til gjestene.