Kollektiv kollaps = kampen mot BOIF. Ingenting fungerte, dårlig innsats og spesielt i 1.omgang. Kampen i går tok vi 1 skritt i riktig retning og i dag tok vi minst 2 tilbake. Med en liten stall og nye skader ble det altfor tøft mot dagens motstander. 1.omgang er det svakeste undertegnende har sett av SIK's A-lag på mange sesonger. Men det som er viktig er å glemme denne kampen og ikke fokusere så mye på det som skjedde. Vi fikk ei god trening og laget løftet seg i 2.omgang. Spesielt de første 20 min styrer vi kampen og skaper en del sjanser og innatsen er også på plass. Truls scorer på et flott frispark etter 46 min og Hans Christian putter etter 70 min alene med keeperen. To flotte prestasjoner. Med litt bedre presisjon og konsentrasjon hadde vi fikset 2-3 mål til.

Det som venter framover er tre gode uker med treninger på Skjervøy og i Tromsø. Den siste helga i Februar venter treningssamling på Skjervøy der vi trener to økter på Lørdag og ei økt på Søndag.