SIK BLÅ- SIK HVIT: Første kampen etter en lang sommerferie. Ingen av lagene var full booket pga ferie. Men kamp blei det. I 1.omgangen var det Blå som var mest på hugget og viste fram en utrolig god innsats og det store smilet rundt munnen. Etter 1.omgang ledet Blå 6-0. Men i andre omgang snudde kampbildet og Hvit var det beste laget, de klarte å score 2 mål mens Blå fikk ingen. Resultat 6-2

ALTATURNERING: 8 spillere reiste opp til Alta med foreldre og søsken. Klar til ei flott helg med mye morro og fotball. Alta viste seg fram på den beste måten når det gjaldt været, så alt lå til rette for ei flott helg. Noen overnattet på skole, hotell og camping. 2 kamper på Fredag. Der møtte vi først Alta5 på idrettsparken. Jentene vant 4-0. Kamp to ble spilt mot Tverrelvdalen, etter en jevn og tett kamp vant SIK 2-0. Etter kampene på Fredag var det felles grilling på skolen. Lørdag måtte vi opp i 0700 tida for å spise frokost og for å møte Alta1, jentene var like blid fremdeles og jobbet godt i hele kampen, vi vant 8-1. Så fikk vi 1.5 time pause før kampen mot Nerskogen ventet, etter å ha ligget under 0-1 snudde SIK kampen og vant 5-1. Resten av dagen benyttet mange seg av i Nordlysbadet. Nok en flott dag! Søndag hadde vi kun 1 kamp og motstander var BUL på en ny og flott bane på idrettsparken i Alta. Nok en gang viste jentene fram et herlig humør, spilleglede og stor innsats. Kampen endte med 4-1 seier. 5 kamper og 5 kamper vunnet. Alle jentene har stått i mål og spilt på alle plasser på banen. BRA!!

Vil takke alle spillere og foreldre for ei flott helg og for et godt samarbeid.