Nordreisa 1 hadde spilt mot Sik hvit tidligere i sesongen,en kamp som endte med 4-3 til Sik hvit. Mandagens kamp ble like spennende og jevn som den kampen. To lag som kjempet veldig godt over hele linja. Til tider viste begge lagene fram god fotball. Nordreisa hadde et lite overtak i første omgang og ledet fortjent 1-2 til pause. SIK sitt mål ble satt inn av Merete. I pausen ble vi enig om å fortsette det gode arbeidet og det gode humøret. Fokus var også å bli flinkere til å spille pasninger til medspillere i angrepet. Etter 30 sekunder lå vi under 1-3, men Hannah var heldigvis rask framme med å kvittere til 2-3. Spillet bølget fram og tilbake og begge lag hadde mange gode sjanser, til slutt fikk Reisa satt ballen i mål. Med 10 minutter igjen var stillinga fremdeles 2-4, men SIK jentene jobbet utrolig godt, dette lønte seg med ei flott scoring av Kathrine og et krigermål av Merete. 2 min før slutt klarte Kathrine å drible 2 Reisa spillere flott på høyre siden og hun satt ballen like så godt høyt opp i nettet. Dette holdt seg hele kampen ut og dermed vant vi 5-4 i en meget spennende og morsom kamp.