SIK startet kampen med en lei motvind og laget sleit med å komme seg ut av forsvaret. De ønsket å spille seg ut, men ble stadig stoppet av aggressive og høytpressende bortelag. Kvaløya tok også en fortjent ledelse selv om målet kom etter passivt forsvarsspill på SIK si venstre side. Etter målet klarte guttan å løfte seg høyere opp på banen og klarte å få til spill langs bakken og på få touch. Og et stykke ut i omgangen fikk SIK frispark fra 18 meter og litt til høyre. Alle forventet et giftig venstreben fra Øyvind Nilsen, men han hopper over ballen og Kim skrur ballen perfekt over muren og i keeperhjørnet, nydelig scoring! Men ikke mange minuttene etter utligninga går bortelaget opp til 1-2 etter et frispark fra 40 meter som keeper må gi retur på og et altfor passivt forsvar lar Kvaløya putte ballen enkelt i mål. Heldigvis klarer guttene å spille ball langs bakken og kommer til flere fine kombinasjoner og rett før pause får Svenn ballen og han trer Kim fint igjennom i mellomleddet, Kim finner Reidar som løsriver seg fra venstre backen og sender inn et flott innlegg og der møter Ørjan ballen perfekt og 2-2 etter 1.omgang er et faktum.

I andre omgang ville hjemmelaget få en klar fordel av en kraftig medvind og guttene tar umiddelbart tak i kampen og styrer hele omgangen fra 46.min til slutt. 3-2 setter Erlend kontrollert i mål når han mottar ballen rett foran mål og alene med keeper. 4-2  setter Ørjan fint i mål og 5-2 kriger samme mann i mål. SIK vinner fortjent 5-2 i årets siste kamp. En helt ok siste kamp under vanskelige forhold, en klart bedre 2.omgang enn første. En god laginnsats men vil jo selvsagt trekke fram Ørjan med 3 mål.