Verken vi eller gjestene fra Senja hadde tap denne høstsesongen da vi møttes til kamp sist lørdag. Vårt mål var å gå høstsesongen uten tap, men Senja ville det annerledes.

Gjestene fra Lenvik kom best i gang og satte et visst press på oss fra start. Vi fikk ikke brukt ballen som vi ønsker og upresist pasningsspill gjorde at vi ofte fikk brudd i mot. Etter et par farlige sjanser til Senja får vi vår første sjanse. Joa fyrer fra 18-20 meter på hel volley, og skuddet suser en halv meter over og utfor målet.

Første scoring kommer etter at vi blir brutt på ei kontring. Senja spiller ballen raskt og kommer frem på deres venstre side. Ballen slås hardt foran mål, og Øyvind Nilsen setter ballen i eget mål. 0-1 og lite vår kaptein for dagen kan gjøre for å unngå selvmål!

Ikke lenge etter øker Senja til 0-2 etter at venstrekant Tunstad gjør det meste på egenhånd. Det er ikke ufortjent at Senja leder til pause.

Etter hvilen kommer vi mer med i kampen. Vi sliter fortsatt litt med presisjon og konsentrasjon på siste delen av banen og klarer derfor ikke å spille oss til store sjanser. Etter 10 minutter av andre omgang blir Stanga frispilt, og avslutninga er det Stanga-klasse over. Han bredsider ballen til side for keeper og det er nytt liv i kampen. 1-2.

På dette tidspunktet kjører vi kampen. I en situasjon med klabb og babb i feltet er det marginer som gjør at vi ikke utligner.

Mens vi jager vårt andre mål ser serielederne sitt snitt til å avgjøre kampen. Knappe ti minutter før slutt får en Senja-spiss avslutte upresset. Skuddet går vakkert til side for Andreas, og kampen er punktert. 1-3.

Like før full tid får vi en til baklengs som er identisk med det første. Et hardt innlegg havner hos Pål som beiner ballen i eget mål, 1-4 som blir sluttresultat.

Forskjellen var neppe tre mål denne dagen, men vi blir hardt straffet av et godt Senjalag som viser hvorfor de er suverene i FK Fotballigaen. Vi klarer dermed ikke å innfri vårt mål om å gå ubeseiret hele høstsesongen, men da får neste mål være å stoppe med ett tap. Skarp borte er neste oppgjør.

Solide Senja står fortsatt med kun et tap i årets serie. Det kom mot Skarp i vår. Neste helg kan Senja sikre seriegullet - og SIK-nett håper Lenvikingen tar steget tilbake til allnorsk 2.divisjon.

Andreas J; A.Helberg, Øyvind P, Ronny O, Øyvind N; Joa Flatvold, Ruben K, Asgeir J; Truls J, Stanga, Hans Chr.L

Pål S for Hans Chr.L, Melo for Truls, Øystein for Joa.