Skjervøy gikk rett i angrep og det tok bare snaue to minutter før Hans-Christian Larsen dukket opp på bakerste stolpe og enkelt satte inn det første målet. Midtveis i omgangen dukket samme mann opp igjen og satte nådeløst inn sitt andre for dagen, med en avslutning fra rundt 10-12 meter. Skjervøy styrte spillet hele omgangen og et godt forsvar sørget for at motstander Valhall kom til minimalt med sjanser.

I andreomgang startet SIK på samme måte som i første og det skulle heller ikke i denne omgangen ta mer enn to minutter før ballen lå i nettet. Et langt angrep endte med noe som kunne se ut som en krangel mellom Christer Eriksen og Ørjan Larsen. Denne krangelen var heldigvis av det gode slaget og besto i grove trekk av uenigheter med hvem som skulle sette ballen i mål. Christer vant krangelen og med en plassert avslutning sørget han for 3-0-ledelse. Frispark. Truls Johansen. Pang. 4-0. Truls viste frem sin gode fot da han på sedvanlig vis skrudde et frispark over muren og direkte i mål. Vakkert. Valhall fikk sin redusering da de utnyttet et SIK-forsvar i ubalanse etter en dødball. En kontring endte med et en av spillerne plutselig var helt alene med debutant Joachim Johnsen, som ingenting kunne gjøre med målet.

En annen innbytter, Øyvind Thomassen, markerte seg umiddelbart etter at han kom inn da han etter under ett minutt på banen hamret ballen i mål etter et av mange bra SIK-angrep. Valhall reduserte nok en gang, før Truls Johansen nok en gang viste at han har skumle hensikter denne sesongen. Fra litt over 20 meter klinte han ballen i sitt høyre hjørne og fastsatte med det sluttresultatet til 6-2.

*Skjervøy totaldominerte kampen og hadde såpass mange sjanser at de kunne vunnet med langt flere mål. Mange gode angrep var noe av det mest positive. Både forsvars- og angrepsspillet fungerte stort sett svært bra. Valhall ble løpende i mellom så å si hele kampen.

*To debutander for Skjervøy idag. Nevnte Joachim Johnsen kom innpå tidlig i andreomgang og gjennomførte en fin debut. Han viste ingen tegn til nervøsitet, noe som kom godt frem via hans gode prat og ro. Florin Molnar spilte 90 minutter på Skjervøys høyreback og hadde hundre prosent kontroll på det som møtte han defensivt. Florin bidro i tillegg mye offensivt med sine mange løp og pasninger. I likhet med sin bror (Melo) viste han også god spilleforståelse.