Etter ett pinlig tap borte mot Ullsfjord sist kamp var det ingen bønn mot Furuflaten, verken tap eller uavgjort var godt nokk!

1. Omgang var gjevnspilt, begge lag hadde sine sjanser og kun 2 gode keepere sørget for at stillingen til pause var 0-0.

i pausen gjør den meritterte spillende managere Tåa Johansen nåen taktiske trekk!

2. Omgang blir en omgang der det kun dreier seg om ett lag! Skjervøy legger stort press på Furuflaten å presser dem til å gjøre mange personlige feil! Ca 15minutter ut i omgangen kommer Ørjan Larsen på ett av sine mange raid og blir felt på omtrent 20 meter, Lennart Waage er aldri i tvil og med strak rist sender han Skjervøy i ledelsen!

Det begynner å bli lenger å lenger mellom hver gang Furuflaten nærmer seg Skjervøys 16meter! De gangene dem er gjennom på farlige visitter har vi en god keeper som ikke lar seg overliste, og forskjellen på lagene blir bare større å større!
etter ca 70 minutter spill er Larsen igjen frempå, etter å ha starta perfekt på ett gjennomspill gjør han ingen feil alene med keeper! 2-0!!! En veldig sterk prestasjon av minstemann Larsen!

Etter 80 minutter er det kaptein Stig Gunnar Mikalsens tur og notere seg på skåringsliste, 3-0 og Mikalsen kan med god grunn feire med å stramme musklene til de vell 20 frammøtte på Skjervøy stadion!

På overtid klare Furuflatens spiss Robin Wikbo å lure vår offside felle, 3-1!!!! Men til ingen nytte!

Like etter avspark blåser dagens eminente dommer Kurt Mikalsen av kampen! 3-1 til Skjervøy og en ny sterk hjemmeseier!