Av Øystein

Fjorårets serietoer Fløya sto på andre banehalvdel i Skarphallen denne lørdagen. Fløya overrasket mange med sin sterke fjorårssesong og laget de mønstret sist helg er ikke svekket siden i fjor. Av tilvekster har de blant annet fått Martin Nilsen som forrige sesong var i TUIL's a-stall.

Kampen startet jevnspilt, men etter hvert som omgangen satt seg var det Fløya som festet grepet. Med å splitte opp stopperne kom de gang på gang høyt i banen og skapte overtallssituasjoner. Et par avslutninger var av farlig art og kunne fort gitt uttelling for Fløya. Et av skuddene til Endre Aabrekk gikk for øvrig i tverrliggeren. Et par av avslutningene ble mesterlig avverget av Andreas. 18-årige Jensen viser stadig fremgang og begynner allerede å vise stabile prestasjoner.

Vi skapte lite i første omgang. Likevel har vi marginene på vår side. To minutter før pause slår Asgeir et frispark i rommet bak Fløyaforsvaret. På løp er selvfølgelig Reidar som setter ballen sikkert i målet med høyra. Heldig ledelse til pause.

Andre omgangen er jevnspilt fra start. Begge lag skaper sjanser som kunne gitt uttelling. Midtveis i omgangen blir en pasning slått i bakrom. Stian kommer fra offside og viser ingen interesse. Fløya stopper og roper på offside, mens Reidar og Magnus fosser frem og alene med keeper. Reidar viser seg som en goalgetter av rang da han vender bort keeper og setter ballen i nettet.

Fløya presser oss en periode på 2-0 og får et mål. Endre Aabrekk scorer med hælen og kampen lever igjen.

Etter reduseringen har vi full kontroll. Det virker som om vi har mere inne enn Fløya på løpskapasitet. Stian setter punktum da han bredsider et innlegg fra Magnus fem minutter før slutt.

Et solid resultat igjen. Positivt er det også at det kun ble et baklengs og vi håper at vi snart skal holde nullen! Samtidig har vi endel ting å jobbe med. Deriblant må vi involvere kantene mye mer enn vi gjorde denne kampen. Odd-Arne(jobb) og Svenn(lungebetennelse) sto over kampen.

Andreas; Lennart, Ronny, Tore, Pål; Asgeir, Håkon, Kim-Fredrik; Michael, Reidar, Øystein