Av Øystein

Til kampen i dag stilte vi tilsynelatende pigge og klare til å spille en solid kamp på Storslett. Likevel var det Nordreisa som kom best i gang i dag. Før vi hadde en eneste sjanse var Reisa frempå et par ganger med brødrene og tidligere Skjervøyspillere, Stian og Ørjan Pedersen. På vår første gjennomspilling stikker Reidar gjennom Reisa's kompakte forsvar, som besto av 5 mann. Spillende trener Trond Hallen blir for sen i situasjonen og bruker armene for stoppe Reidar. Straffe!! Michael setter straffen sikkert, 1-0 til oss.

Reisa svarer med Ørjan Pedersen litt etterpå. Med rot i vårt forsvar kommer han alene gjennom med Andy og scorer.

Neste scoring får vi også etter straffe, og den kommer like før pause. Et skudd blokkeres av handa til Andreas Helberg, og han blir dermed utvist. Reidar scorer med et steinhardt straffe!

Andre omgang kommer i gang som første. Reisa har best innsats med 10 mann, og skaper sjanser. Etter et forsøk på dribling av Andreas i vårt mål blir ballen snappet opp og det utlignes. 2-2!

I en kamp der vi burde klare å vinne komfortabelt med rett guts lar vi Reisa yppe seg med 10 mann!!! Det lukter av feil tenningsnivå.

Dagens og kanskje årets mann, Reidar Waage har ikke noe galt med tenningsnivået i dag heller! På krigersk og praktfullt vis scorer han de to påfølgende målene! 4-2 til oss.

Ørjan Pedersen kommer høyest på et innlegg fra Reisa's venstre side og header inn 4-3! Kampen lever.

Mot slutten er ikke vertene så skapende og Reidar scorer sitt fjerde mål for dagen mens Roger avslutter med scoring og fastsetter resultatet til 6-3 til oss.

Kampen hadde lenge liv og Reisa skal ha honnør for den innsatsen de viste. Likevel var det aldri slik at de tilreisende fra Skjervøy fryktet tap. 6-3-seier på en dårlig for oss og cupplass neste år!!

Og jeg nevnte det vel... Reidar Waage hadde rette tenningen og var forskjellen på Reisa's 10 mann og våre 11 i dag på Storlsett!