Til kampen i dag møtte vi opp 11 spillere. Ikke vanskelig å ta ut laget i dag,nei. Vi kom til Fløyabanen uten press og ingen som hadde trua på poeng i dag. Fløya store favoritter. Vi går ut med tette lagdeler og lar Fløya eie ballen mye. Forsvar's 4'ern gjør en flott jobb, guttan på midtbanen legger ned over 1 mil i skikkelig innsats og tæl. På topp jobber Hans Christian som alltid for laget. Ut i omgangen får vi flere brytninger høyere og høyere opp på banen. Det betyr store muligheter på overganger. Truls skyter et godt skudd som keeper redder. Noen minutter senere får vi frispark fra skuddhold. Truls får et vanvittig treff og ballen går i stanga og ned mot linja. Vi mener helt klart at ballen er over linja før den skrur ut på banen igjen. Men verken linjemannen eller hoveddommeren ser dette. Surt! Men vi fortsetter å trykke på, gir ikke Fløya mye rom og muligheter for å skape sjanser. Etter 20 minutter får vi nok et brudd på midten, Kim setter fart framover, ettertrykket er veldig bra og vi har faktisk overtall på Fløya. Etter litt klabb og babb klarer Hans Christian å KRIGE ballen i mål fra 5 meter. Hans Chr får en trøkk i foten,men gutten fra Bakkeby holder ut hele kampen. Etter målet har vi god kontroll på et Fløya lag som sliter med å skape store sjanser.Etter 40 minutter får vi corner fra høyre. Andreas og resten av de "store" guttan kommer opp i boksen. Nilsen svinger innover mot bakre, der ruver Helberg og stanger ballen inn. VI LEDER 0-2 borte mot Fløya. Da kan man ikke gjøre noe annet enn å smile på benken ilag med Bjørn Danielsen. Bjørn var sporty å stille opp som innbytter. Pause 0-2.

I pausen; Enig om å fortsette, gjorde noen små justeringer. Beskjed til Eirik om å bruke mer tid med ballen i målet. Viktig at vi er på "nett" de første 15 min.

2.omg: Etter noen få minutter gjør Eirk sin eneste feil i kampen. Det fører til indirekte frispark til Fløya fra 14-15 meter. Fløya gjør ingen feil og 1-2. Det fører til spenning igjen i kampen. Det står igjen 40 lange minutter. Etter målet sliter vi voldsomt, men guttan fortsetter med en hærlig spirit og guts æ ikke har sett som trener i år. Fløya skaper lite på innlegg fra sidene og de lange ballene fra stopper har vi full kontroll på.Men de kommer til mange skudd fra 17-20 meter. Men en Eirik i buret spiller sin beste kamp for året og stenger buret med noen fantastiske redninger. 10 min før slutt bytter vi inn Bjørn med Lars Petter. Rett før slutt hæler Bjørn ballen igjennom til Truls. I neste trekk etter litt fram og tilbake blir Hans Christian dyttet/sparket ned innenfor 16 meter'n. STRAFFE!! Øyvind Nilsen er sikker som banken og 1-3. Da begynner coach Fredriksen å pakke utstyr og baller. Ikke lenge etterpå blåser dommeren av. HÆRLIG INNSATS GUTTER,EN FANTASTISK LAGSEIER!! (bare synd vi ikke har vist dette før..hehe!!)
HILSEN EN STOLT TRENER.

Laget: Eirik, Martin,Andreas,Edwin,Steve,Lars P,Øyvind,Espen,Kim,Truls og Hans chr.
Innbytte: Bjørn 10 min før Lars Petter
Gult kort: Martin