#1726973

#1726973

Begge lag hadde flere muligheter til å score mål, men det endte til slutt 2-1 i vår favør. I starten av første omgang har Bardufoss overtaket, men de kommer ikke til de store sjansene. Vi kjemper oss etterhvert inn i kampen, og vår største sjanse kom da Erlend ble spilt alene gjennom av Ronny. Et pent angrep hvor deres keeper gjør en god redning. Det blir ingen mål før pause og vi går i garderoben med en ganske god følelse. Vi er enige om at vi har kontroll på kampen og at vi bare skal fortsette med det vi gjør.

Ti minutter ut i andre omgang kommer Truls seg rettvendt i mellomrom. Han skjærer inn og spiller ballen ut på kanten til Ørjan, som på ett touch spiller ballen etter bakken inn i feltet. Der kommer Ronny på et sugende løp og setter ballen sikkert i mål. Et vakkert angrep og 1-0 til Skjervøy! Drøye ti minutter senere får vi corner og trenerteamet signaliserer for bytte. Inn kommer Jostein Pedersen. Espen slår corneren og selvfølgelig er det Jostein som dukker opp på bakre og scorer med sitt første touch!

Kort tid etter scorer Bardufoss og skaper ny spenning i kampen. Etter noen nervepirrende sluttminutter med noen gode sjanser til Bardufoss, kan vi strekke hendene i lufta og juble for seier i siste hjemmekamp. Alt i alt så kan vi være fornøyd med at vi vinner i en middels god kamp.