Kl 1700 var det tid for avspark. Det var tydelige at SIK var klar for kamp. Guttan fra øya gikk rett i angrep. Etter noen min kom den nye spissen for dagen: Ronny Olsen igjennom men en god keeper stoppet skuddet. Men ikke lenge etter stod unge herr Nilsen fri foran mål,og han feilet ikke.1-0 og stor jubel blant mange frammøte. Godt over 300 tilstede i dag. Nilsen var ikke ferdig for dagen enda, han og Olsen kombinerte fint med et veggspill, og for ei avslutning! alene med keeper chipper Øyvind ballen i mål. Verdt de 60,- i inngangsbillett. Så får vi glemme at det luktet offside i forkant... da trodde undertegnede og resten på full kontroll av SIK men laget fra innlandet ville det annerledes, noen min senere stod det 2-2 men heldigvis var Truls med på en stuss fra Olsen og ordner på pent vis ny hjemme ledelse. Istedenfor å trygge ledelsen til pause begynner SIK å lage mange dødballer til bortelaget. Etter et hjørnespark 1 min før pause utlignet NIL for tredje gang. Sterkt av bortelaget. Men SIK var det beste laget spillemessig og Reisa var kun farlig på dødballer. I 2.omgang ble kampen litt mer åpen og 2 lag som datt mer og mer ut av sine formasjoner og store avstander mellom lagdelene. Men underholdene for publikum. Og for første gang i kampen tar bortelaget ledelsen. Men målet skulle aldri vært godkjent, høyre kanten blir spilt igjennom men er flere meter offside. Dette ser jeg godt fra høyden og flere er enig,men lite vi kan gjøre med det og Reisa feirer 3-4 Hans Chr Larsen kommer innpå og han akter ikke å tape. Han blir spilt nydelige igjennom av Espen Larsen,alene med keeper trenger Hans Chr to muligheter men fra skrå vinkel setter han inn 4-4 etter målet ser vi to lag som er dyktig slitne men begge vil vinne. Heldigvis er ikke spiss Olsen ferdig for dagen og skyter inn 5-4 og Skjervøy spillere,trenere og publikum jubler høylydt! Dommer legger til 5 min. Og for noen lange min. Reisa flytter opp en ekstra spiss,SIK svarer med en tredje stopper. Og hjemmelaget klarer det. Seier 5-4 og hevn etter tapet på Storslett. God laginnsats men vil likevell trekke fram Øyvind Nilsen med 2 mål og en god 1.omgang.Men i mine øyne var Ronny Olsen BB i dag med den avgjørende scoringa og involvert i 4 av 5 mål. Ellers ble kampen preget av mange gule kort,men det var aldri en stygg kamp. Gratulere med seieren og fortjente 3 poeng.