Tap

Roar Skallebø og Jim Thomassen (bildet) var skuffet over 0-4 tapet mot jr. laget TIL 3. SIK manglet flere sentrale spillere til dagens kamp på gamle ærverdige Skjervøy Stadion. Øyvind Nilsen, Øystein Skallebø, Roar Skallebø, Hans Chr. Larsen, Melo, Lennart Waage og Florin var alle utilgjengelige til toppoppgjøret i 4. div. Eirik Danielsen måtte allerede etter 2. minutter hente den første ballen utav mål. TIL 3 styrtespillet og hadde nærmest fullkontroll på svært tafatt hjemmelag, som måtte gå til pause på stillingen 0-3. SIK prøvde seg i 2. omgang, men fikk det ikke til. De rød/hvite fra Alfheim punkterte kampen midtveis i andre omgang. Dermed 0 poeng og årets første hjemmetap. 11`eren mot TIL 3 Eirik Danielsen, Martin Langeland, Ronny Olsen , Christer Eriksen, Erlend Pedersen, Ørjan Larsen, Espen Larsen, Frode Langstrand, Tor Jarle Olsen, Michael Stangnes og Truls Johansen. Dommer: Jarle Evertsen, FK Senja Tilskuere: 55