Høstsesongen kunne ikke startet mer sommerlig. Godt og vel 20 grader, og bøtter med vann på sidelinja er ikke hverdagskost i 3. divisjon i troms.

Etter en jevn start på kampen var det vi som tilrev oss et lite initiativ på kampen. Flere farlige dødballer kunne raskt resultert i mål, men marginene og den nødvendige flaksen var ikke på vår side. Vi får også jobbe litt med trøkken i boks i fortsettelsen for å få uttelling på disse dødballene. Vi klarte også å involvere midtbanen til dels, men vertene lå kompakt og lavt slik at det var et minimum av rom fremover på banen.

Som så mange ganger før er det Michael som ser seg lei på stillinga 0-0. Han tar derfor saken i egne hender. Etter å ha tråklet ballen til seg fører han opp, dribler en mann og skyter fra skrått hold med sin venstre fot. Ballen ender i høyre hjørne, utagbart for keeper og vi leder 1-0.

Et mål kommer sjelden alene heter det, og det ser ut til å stemme bra. Ikke mange minuttene etter vår scoring er det klart for redusering. Ballen blir spilt mot FIL's venstre kant, og Helberg er foran mannen sin og klarerer ballen unna. Klareringa havner hardt på Jensen som kommer løpende imot. Jensen får satt beinet på ballen, men den havner i eget mål. Vår sisteskanse kan lite gjøre og det står 1-1 som er pauseresultat.

I andre omgang fortsetter kampbildet som første halvtime av den første omgangen; spillet foregår i stor grad på midtbanen. Mot slutten av omgangen er det tydelig at begge lag begynner å bli slitne, og slitne ben skaper større rom. I sluttfasen er det derfor litt Texas der begge lag kunne avgjort. Vårt trekk for å trygge bakover er å trekke laget lavere i banen. Kampen ender 1-1 og poengdeling.

Vi spiller en bra kamp der vi er trygge og gode bakover stort sett hele kampen. Duellspillet vinner vi soleklart over hele banen! FIL's trener oppsummerer kampen på deres hjemmesider med at SIK ikke var spesielt gode og at de burde vunnet kampen. Den kommer i retur Frank Berntsen; mine blå/hvite brilleglass ser at SIK er nærmest seier og hadde fortjent 3 poeng!

1 poeng mot et godt hjemmelag er likevel godkjent. Vi tar med oss denne opplevelsen videre og jakter nye poeng neste helg borte mot Fløya.