(Bilde: Magnus demper ballen. Håkon, Michael og Øystein følger spente med)

-Kampen startet jevnspilt uten de store sjansene. Vi gikk ut i 4-3-1-2, noe som medførte liten bredde i spillet. Dette gjorde at vi ikke fikk noe rytme og plan over angrepene våre. TIL2 tok styringen gradvis og gikk opp i føringen rett etter en stor sjanse i vår favør. 2 minutter senere, i det 37. spilleminutt la TIL2 på til 2-0. Målene kom av henholdsvis Håkon Johnsen og Eirik Bang Pedersen. Denne stillinga holdt seg til pause, til tross for at vi klarte å heve oss de siste minuttene før sidebytte.

I pausen ble vi enige om å legge om til 4-3-3 for å få mer bredde i angrepsspillet. Dette trekket gjorde at vi klarte å bruke ballen på en mye bedre måte og vi kom oss høyere i banen. Likevel er det TIL2 som 10 minutter ut i andre omgang legger på til 3-0 ved Håvard Hagen.

Vi fortsatte å føre andre omgangen spillemessig, uten å skape de store sjansene. Da Magne Sørensen la på til 4-0 i det 77. minutt var dette et flatterende resultat på tidspunktet i form av at vi førte kampen. På dette tidspunktet var det nok bare Paul(bildet, forsiden) som trodde vi kunne ta 3 poeng. Både spillere og tilskuere kunne høre den evige SIK-patriot Paul rope: "TIL2 kan enda tape!!!" på sitt karakteristiske vis.

10 minutter før slutt scorte Håkon, som var kommet innpå, vårt første mål. Ikke lenge etter kvitterte TIL2 med Mathias Berg og opphentingen ble stoppet. At Ørjan som også fikk innhopp, scorte 2-5, pynta bare på resultatet og stillinga ble stående.

Benyttede spillere: Martin; Lennart, Odd-Arne, Ronny, Pål; Tore, Morten, Kim F; Reidar; Øystein, Michael

Innbyttere: Magnus for Pål, Håkon for Morten og Ørjan for Tore. Alle med fine inntredener.

Hva synes du om kampen?? Hva gjør vi galt i forsvars- og angrepsfasen? - Vil poengtere at innlegg som går på enkeltspillere uten konstruktivitet vil bli slettet.