Men det var ingen grunn for oss supportere å være nervøse og spente. SIK guttene var klare til kamp og allerede fra første spark tok de tak i kampen på en flott og perfekt måte. Var aggressive, tett oppi Salangen spillerne og hadde flere fine kombinasjoner. Og SIK kunne fått en pangåpning i det første spilleminuttet men Øyvind satt den enorme sjansen utenfor målet. Der så undertegnede og alle de tilreiste ballen i mål. Men unge Nilsen skulle få sin revansj senere i kampen.  SIK hadde trykket i hele omgangen og fikk heldigvis belønning i form av scoringer av Reidar 0-1 og Øyvind 0-2. Dette resultatet stod seg til pause. Ulike fotballeksperter har uttalt at dette er en farlig ledelse, dette har undertegnende aldri skjønt, MAN LEDER JO 0-2 ! Hadde det vært bedre med 0-1 eller ligget under 1-0 til pause ? Alle tilreiste følte seg nok veldig sikker på at dette gikk veien, men klart fotballkamper varer i 2*45 med tillegg.

Og i andre omgangen kom det et helt annet hjemmelag utpå banen med trøkk, vilje og evne til å spille bedre fotball. SIK sleit i store perioder med å få flyttet laget høyere på banen og ikke minst med alfor store avstander mellom lagdelene, spesielt midtbanen og de framre rekken var avstandene store. Undertegnende klarte ikke å la være og måtte ned på benken å gi beskjed:-) E'veldig greit å sitte høyt og ha oversikt!

Men guttene stod av trykket som varte midtveis ut i omgangen og punkterte kampen på en dødball. Nilsen med et innoverskrudd frispark fant Richard som stanget ballen i en perfekt bue i mål. Og på 0-3 var kampen punktert. Etter målet døde kampen liksom litt ut, men tilreisende supportere ca 60 i antall holdt god liv på tribunen. Og det ble gjennomført flere bytter på begge lag, og når innbytter Brian ble felt av keeper og Reidar satte inn 0-4 hørte vi: seiern er vår fra tribunen og spillerne hadde gjort seg klar for feiring!

ET MEGET VELFORTJENT OPPRYKK ER DERMED SIKRET. GRATULERE TIL KLUBBEN, SPILLERNE, TRENERE, STØTTEAPPARATET OG SUPPORTERE MED OPPRYKKET TIL 3. DIVISJON.

No handler det om å få med seg spillere, trenere videre til neste sesong og kanskje noen forsterkninger. Selv om dette laget er mer enn godt nok for 3.divisjon men er som sagt avgjørende at alle blir med videre.