Da har vi kommet til den siste uka før vi tar fotballferie. I dag møtte vi Senja 2 på hjemmebane. Vi presterer en veldig god 1.omgang der vi er gode i duellspillet, skaper overtall situasjoner og gode overganger mot Senja. Etter 5 minutter scorer Ørjan sikkert. Et flott angrep. Senere i omgangen angriper vi fint fra venstre mot høyre. Hans Georg mottar ballen og fyrer ballen rett i mål fra 30 meter. En supert skudd!! Rett før pause får vi corner, Hans G svinger den innover, keeperen til Senja er uheldig og mister ballen i mål. 0-3 til pause.I tillegg har vi 2 baller som treffer stengene. Eirik gjør nok en gang en strålende kamp mellom stengene.

I pausen fokuserer vi på:Konsentrasjon, unngå tidlig baklengs og justere lagdelene litt.

I 2.omgang har Senja ballen klart mest,men skaper ikke så mange sjanser. De reduserer en gang og treffer stolpen en gang. Men vi gjør en god kamp defensiv. Minus er at vi ikke klarer å stå ut distansen og skaper for lite i 2.omgangen.Positivt: defensive og Øyvind Thomassen (16 år) som debuterte på A-laget.

Fotballtennis i morra, fotballtrening Torsdag, fotballskole Fredag og Finnsnes hjemme Lørdag.

Laget: Eirik,Kim,Asgeir,Ronny,Hans G,Steve,Andreas,Espen,Ørjan,Hans Chr og Truls.

Innbytte: Øyvind N 30 min for Ørjan