'
Mortensen har spilt mange kamper på Skjervøy stadion. Både som Fløya- og Finnsnesspiller har han stått gode kamper mot oss i 3. divisjon. Andreas, som var innom TIL-systemet som junior, spilte sist i Ringvassøy IL. Nå er han klar for å gjøre en jobb for SIK.

Mortensen debuterte for oss i forrige helgs 3-2 seier mot Kvaløya. I går fulgte han opp da vi slo Grovfjord 2-1 i vinterserien. Vår nye keeper ble kåret til banens beste av "OMT fotballside" på facebook.

Gårsdagens kamp var ikke av den fargerike sorten. Det sto 0-0 til pause, etter en omgang der vi hadde ballen desidert mest.

Etter pause tok Grovfjord ledelsen etter en corner. Vi svarte umiddelbart, der Kim scoret vårt mål. Kort tid etter er vi i føringen. Det blir slått på Reidar på ca 16 meter. Han legger igjen til en medspiller som avslutter bra. SIK-nett har ikke navnet på spilleren. Kommenter gjerne under dersom du vet!

Mot slutten av kampen viser vår nysignering klasse. Ved et par anledninger gjør han gode redninger som hindrer Grovfjord i scoring. Ingen tvil om at det er god sisteskanse vi har signert. Velkommen til Skjervøy IK, Mortensen!