Av Nils-Arne

Skjervøy  - Nordlys 1-2

Kampen starter med at Nordlys fosser frem i angrep med en gang dommern har blåst! Men med den sjokkåpningen til Nordlys våkner Skjervøy å viser seg frem fra en av demmes bedre sider, de spiller Nordlys rett ut å er det beste lage akkurat der å da, de skaper store sjanser å glimrende spill, etter 15 Minutter felles Ørjan Larsen å dommeren viser på Krittmerket, STRAFFE! som Truls Lee Johansen setter sikkert i mål, 1-0 til Skjervøy, Nordlys klarer aldri å komme inn i kampen, før Mikal Andre Pedersen Skårer, men får målet sitt feilaktig annullert, til stor fortvilelse fra Skjervøybenken. Førsteomgang er Skjervøy det ledende laget å burde ledet både 2 og 3 - 0. Andreomgang starter som første, Skjervøy presser å skaper sjanser, men etter litt kommer Nordlys mer å mer med i kampen, å klarer å utligne etter 15 Minutter spill i andre omgang, å de trenger ikke mange minuttene før de leder kampen, 2-1.. Ufortjent! Kampen roer seg ned å etter 2-1 Måle er det Skjervøy som skaper de største sjansene, men får ballen aldri i mål. Skjervøy taper kampen 2-1 før et dårligere lag, Rett å slett uflaks.

Odd Grenland - Skjervøy 1-1

Kampen starter med høy intensitet å mye dueller på midten, Odd G skaper de største sjansene å burde ledet til pause. Men maktet aldri skåre på en god Øystein Isaksen i Skjervøy målet! førsteomgang er veldig gjevn og kan bikke begge veier, mye av spillet foregår på midten å det blir aldri en finfin kamp fra nåen sin side! Andre omgang starter som første, mye dueller å stygt spill, men etter 5 minutter spill slår Eivind en Lang ball inn i boksen, Truls går opp å tar ballen på kassa, ballen spretter mot keeper, Nils-Arne er frempå i håp om å nå ballen, noe han aldri gjør, men han sender keeper i motsatt retning å ballen triller i mål, 1-0 til Skjervøy!!! Ingen forandringer etter skåringen, men når Odd G kaster innpå 2-3 Juniorspillere i håp om å utligne, blir det straks vanskeligere å forsvare eget mål, Skjervøy klarer å holde seg i 10-15minutter før Odd Grenland skårer, 1-1. Etter det er det kun Odd som presser å skaper det lille som er! Når Odd kasta innpå 2-3 juniorere kom vi aldri inn i kampen igjen.

Øygard - Skjervøy 3-0

Skjervøy starter presset fra fløyten går, igjenna hele første omgang, de skaper masse sjanser å er klart det beste laget i første omgang, de burde ledet både 1-0, 2-0, 3-0 og 4-0. men sånn ble det aldri, denne kampen måtte Skjervøyguttan vinne for å kunne gå videre i verdens største turnering! Men i andreomgang skjer det som alltid skjer, Øygard skårer et tidlig mål, å vi makter aldri å komme inn i kampen igjen, dem gir seg ikke før dem har skåret 3. et pinlig resultat med tanke på førsteomgang!

Kato får et alvorsord av trener Gunnhild.

Det ble også tid til å besøke vår Landslagsarena.