Skjervøy med to lag i smågutteklassen, et i småjente og et i gutteklassen reiste til Alta på fredag for å delta i Nornett cup. Bossekopp arrangerer ei flott turnering i Finnmarkshallen med to 5'er baner og en 7'er bane. Kun guttelaget spilte 7'er fotball.

Skjervøylagene viste fram god innsats og pågangsmot under hele turneringa. Småguttene hadde rene årskull lag i turneringa og de eldste var kun sekunder unna for å gå videre til sluttspillet. De yngste hang godt med i flere kamper men gikk ikke videre. Guttelaget hadde alt i sine egne hender men tapte en kamp mot Bul som gjorde at de ble slått ut etter innledninga.

Småjentelaget spilte god fotball og var veldig aggressiv i forsvarsspillet sitt og vant 2 kamper og tapte en i innledninga. Dette holdt til seier i gruppa og laget møtte Hif/Stein i kvartfinalen. Og for en fotball jentene spilte, SIK vant 4-1 og en stolt trener og glade jenter kunne gjøre seg klare for semifinale mot Porsanger. Her viste jentene samme fantastiske innsats og spilleglede. Ny seier med 4-1 og klar for finale mot Alta 1. Jentene bare fortsettet i samme glød selv om spillet var litt mer nervøst, men SIK vant fortjent 3-1

Gratulere til jentene med seier i turneringa og flott innsats fra alle lagene til Skjervøy.